Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

award!







tQ member!...korang memang best!..
i'll give this award to all that have been follow my blog je lerrr!
amek tau! =)
yg xfollow tuh jgn ngengader amek heheheh wekkk~

--WhtEvaILike--




News about my"kakak" muah!

biasalaaaaa...Aku tau,selain drp aku, ramai lagih yg minat "kakak" aku nih kan..hehehehhe die nih bukan sahaja seksi, bg aku die nih memang lengkap la package nyerrrr...waaaaa baru tadi aku baca kat yahoo news terbaru yg bersangkut paut ngan AJ nih, nak tau apa...?..haaaa Miley Cirus berkata time kat Oscar Award, yg die ckp die berharap sgt AJ meng "adopt" her. I don't knw why, but aku rase die pon salah sorang peminta AJ jugak lah! hehehehhe muah! Sooo kat bwh nih serba sikit la ttg Angelina Jolie.... =) sikit je..ttg latar belakang die. Khas buat yg xtau dan yg dah tau,juz nak bg tau lagih~ hee

NamaPenuh die : Angelina Jolie Voight
Dilahirkan time : 4 June 1975
tempat Lahir pulak: Los Angeles, California
Zodiak: Gemini
Ketinggian: 5'7
Warna rAmbut: Brown
Warna Mata: Blue
"Anak2"nyerrr: Maddox Chivan (adopt dari Cambodia, 2002), Zahara Marley (adopt dari Ethiopia, 2005) , Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (bapaknyer ofcouse la Brad Pitt), Pax Thien Jolie-Pitt (adopt dari Vietnam, 2007)
NamaAyah die: Jon Voight
NamaMaknyerr: Marcheline Bertrand
Bro die : James Haven Voight
Lelaki2 yg pernah singgah lam idup die: Jonny Lee Miller (1996-1999)
Billy Bob Thornton (2000-2003)
Brad Pitt (2005–skunk n masih lagih laaa hehe)


"LOVE AJ!"
--WhtEvaILike--


mengulorrr..mentang2la xder klas~



Arinih, aku ngan geng2 aku g lepak KARAOKE kat Quality Hotel Shah Alam..tgkt 24! heeee!!! best!!Mane xnyer, lamer giler dah aku xkaraoke siottttt! heeeee...kire lepas gian la nih heheLast time ppon time aku kat kuantan, time Diploma dulu ..ermmm tuh pon karaoke Jamban je hehehehehehehe... Aku g nih ngan Anding,Dilla,Ayu,Sharif n Baem (separuh jalan je pastuh die ada hal pulak.. xpe=) Satu kepala RM3 je. Kitorang apa lagih, lenjan bagai nak rak la apa lagih.... Sampai tekak pon ssakit laaaa..nasib la ader buah2an bersama air kat meja,klu tak mau terkeluar tekak menyanyi!


wah,aku ader la jgk berduet ngan Anding! giler gempaq! leh wat konserttttt dah la hehe sedap giler suara aku! eh silap, suara Anding~ (heheheheh) Ala2 hazami gituuuu... Apa lagih ding, masuk la AF8.. yek..AF7 dah tak sempat dah! heeee Kitorang balik kul4.45ptg. Sampai umah kul5 laaa..Kitorang melepak nih ppon sebab kelas Miss Fara tetibe cancel,tuh melenjan karaoke tuh heeee...Ari Ahad rituh dah la g Sg Congkak.. wah! heavennnnnn! sem6 tuh! kalah budak sem3 hehe Event seterusnyer, ingat nak g main ice skating plak kat sunway lepas nih! hahahahha =)

video
p/s: (atas nih) video karaoke aku dan anding hahahaa klakar jeeerrr wee


p/s: gambar nih time kat sg congkak! lepas tonyoh muke ngan batu..batu kecik leerrr.. jgn la pakai batu besau, kang nayaaaaa jerrrr erm tujuannyer,ilangkan sume white head black head berserta bekas jerawat kat muke aku nih heeeee...petua org2 tua, berguna gak kengkadang hhahaha..gambar2 lain di sg congkak akan diuploadkan nanti di myspace weeeee~

--WhtEvaILike--

yeeey~


waaaaa~ memember aku budak kelas g pangkor arinih!
wah~ kul4ptg td br sampai pangkor kot.
eeeeeeeeeee bestnyer diorang~
aku bukan xmau pegi, cuma biaserla...
geng aku xdapat pegi,tuh aku pong include sekali tuh..
sabtu nih memasing ader hal sendri pulak..
soooo ahad t aku dah xsabo dah nak g lepak sg congkak!
yeyyyyyyy~ heeee
oleh kerana xdapat g pangkor kan, jadilah~
g sg congkak pon xperlaaaaaaaa heeeee
xsabooo nyerrrr weeeeeeeeeeeeeeeee!
Happy weekend holiday!
cya!

--WHtEvaILike--

GENG! sapew ckp Xbest??

seriusly!
tak rugi beb klu korang lepak tengok movie nih!..hehe..betoi..~
erm sebelum aku tengok GENG nih,ader la member aku yg dah bg opinion diorang, yg kate citew nih xbapew nak best!..berbeza sgt ngan yg kat tv tuh.
Erm tp biaserlakan,setiap org ader persepsi masing2.
Dan opinion aku, BEST BEB!
Klakarnyer yg slamber je lagih2 si upin &Ipin tuh hehehehe Xkering gusi la.
Tambah lagih,adegan2 yg diorang wat tuh, xubah macam sebigik timeaku kecik2 dulu, time dok kat kg.heee

Nak tau napew aku ckp camtuh?heeeee
Yela,macam biaserla, klu tido kat kg nih berbeza sgt ngan bandar.Klu terjaga tengah malam sakit perot, jenuh la nak kejut sepupu teman. Yela,manerxnyer jamban die kat luar umah.
Nak g sengsorang, eeee simpang malaikat44..heee~ aku sanggup simpan tahan tunggu sampai esok pagi je..hahahahhahaha Tula,bler tgok GENG nih, teringat plak kenangan2 aku time balik kg aku.


Sooooo, klu nk tau camner citew nih sebenarnyer, g la tengok wayang.

br cool! xkn la nk tgu kuar astro baru nak tengok kot kan?? hehehe
wokeyh~ cya~

--WhtEvaILike--

bler ubah katil..

hahahahahhaha
kelakar plak bler pk..
malam td aku jd manusia yg jahat hahhaa evil!!!
nak tau kenapa???hehheaku nk citew pasai "CICAK OH CICAK"

begini critanyerrrr~..

Pada suatu hari, heheheh ok2...camnih, aku nih slalu la nmpak seekor cicak nih..
die klu aku tutup pintu bilik je mesti aku nmpak die. time aku tutup pintu biik je die mesti nmpak aku. Mane xnyer, die rupenyer slalu lepak kat blakang tempat gantung baju aku..sooooo xpela... Then klu aku kcu die, haaaa apelagih tgu, lintang pukang la die lariii hehehehhe...akan berlari pantas ke arah blakang kipas dan trus ke langsir...
Xpe2...relex...die pon nk idup gak kan hehehe

Nak jadikan ciew, hujung minggu la katakan aku nih terlebih rajin kot. Aku pon mengubahla segala perabot lam bilik aku tuh... Termasukla katil, kipas, tempat bj aku n komputer aku jugak. heeee...Dan,semalam aku nih macam biaserla, tutup pintu nak tido. Sebelum aku tutup lampu tuh, aku nmpak la makhluk nih..si cicak tuh la... hahahaha kat belakang pintu aku tuh dah xde tempat bj aku dah...dan komputer aku pon aku dah ubah..kipas pon hahaha dan aku dah gantikan dengan katil aku...

Then,cube bayang kn...aku sergah je die, lintang pukang la die lari...



Yang kelakarnyer, die lari tetibe terberenti kat tepi katil. Terkejut kot.yela, mesti die terpikir2kan..hehe sebelum nih ader kipas kat ctuh..camnerla leh tukar ngan benda besau nih haaaaaaaa... bongok punyer cicak!

tergelak2 aku tegok die nk cr jln nk g ke langsir..lamer la jgk, br die sampai ke destinasi yg dituju..heheheehehee klakar2...haaa tuh la citew cicak oh cicak aku! heee
macam aku pelihara cicak plak kan?hahahaa...cya

--WhtEvaILike--

Genapb 5 tahun



Dah genapb 5tahun die pergi.
Arinih,tanggal 14Feb tarikh yg paling wat aku rase tersentuh sngat.
Mungkin bg org sume best je yela, Valentine kan...
tp erm xbg aku...
waaaaaaaaaaaaaaa (aduh citew cedeyh la pulak)

Erm tp xper..Die yg aku maksudkan nih,ialah ExBF aku.
Seorang insan yg pernah bertahta di hati aku suatu masa dahulu.
Aku harap die tenang disampingNya yang akan selalu menjaga dan memelihara die di SANA.
Walaupun die dah jauh dr mata aku,tp aku masih rase die dekat je di hati aku.
Die lah kawan yg paling best dan yg paling memahami yg pernah aku dapat.
Dan aku harap, roh nyer sentiasa bahagia dan ceria seperti mana die pernah membuat sume org bahagia dan ceria suatu masa dulu.Amin

Allahyarham Mohd Fauzi Bin Mohd Jarat,
itulah satu nama yg xakan aku lupa sampai bler bler..
Al-Fatihah.

--WhtEvaILike--





untuk penglihatan yg lebih jelas dan BEST,
sila la g ke website Deviantart aku yek..hee
maceh!

--WhtEvaILike--

Miss & Mr Couple of Heart


hehe
nih la keje aku seharian arinih..haiyak!
nih aku wat tuk akunyer mockup Major project aku
sebenarnyer saje nak test cuba uji jerrrr hahahaha
Bear tuh aku bli murah aje kat kedai
pastuh aku conteng ngan pen maker itam yg aku bli semalm kat giant!
heeeeeee
jadilah makhluk yg benama
"Miss LITTLE BLUE HEART"
dan
"Mr LITTLE WHITE HEART"
hahahahhaa
disebabkan untuk test je, jd aku akan adiahkan
Mr tuh kepada Mr SweetCandy gue laaa
Bby! la ofcouse
Sooo cya!

--WhtEvaILike--

MoUseBaruku


myCuteLittleMouseCar!
Disebabkan mouse lamer aku wat hal,
oleh yg demikian, terpakser la aku nih membelikan dr
another mouse baru!
Kebetulan aku g lowyat arituh, tambah rem laptop aku nih..
teruslah aku terpikat ngan satu mouse nih!
cool siot!..terus rembat! xtunggu dah huhu

--WhtEvaILike--

MOVIE time!

aku br pas tgok...UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS..!
Serius rugi giler klu xtgok~ hahahha
aku lam wayang tuh bapew kali ternganga!
penuh aksi lah...
lagih, dienyer costume n effects aksi2 die...superb cool!
hehee kire uit RM10 xrugilah hua hua
4 1/2 Bintang!

Lagi satu citew yg aku sendri xsangka aku tengok
heeeeeee apelagih,citew sifu & tongga lerrr.
huaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wat aku pecah perot ajerr..
ketawa sampai kuar air mata aku...lam wyg tuh tau
wlupun,citew die simple giler n cam budak2,
but still leh wat aku ketawa sampai xleh blah!
heeeeeee
tambah pulak kening kaum tuh sume bercantum!
wah!
kire dah abis ansem n cute lerrr~ haaa
3Bintang!fauziah Gaus kening bersambung! heee
Sooooo caw!

--WhtEvaILike--

shoOoOping tp bUdGet!


hahahahah aku nih klu nk tau, suke gak la shoping2 nih..
tp tempat aku shoOping nih sume tempat yg memurah ajer laaaa
hahahahaha...
bg aku,biar sedap pakai jer...
klu aku slese,aku rembat je..
xkire brand2 dah!..
slalunyer yg murah jela yg jd pilihan aku pon..kui kui...

beg tuh!..aku minat gilerrr..
maceh Bby! hehe
baju tuuh aku rembat kat uptown danau!
cool kan? simple but nice!
yg kasut kecik tuh pulak aku bli dulu time jejalan tengok wyg
ngan member2 aku kat Jusco bkt Tinggi.
sebab cute giler! hehe

--WhtEvaILike--

kad tuk Bby -hahahaha


Seriusly! aku xtau camner aku leh wat benda nih! hahahaha
Buang terbeliat kot!! kui~
Cube teka,apa yg berlaku???erm?
ingatkan die nk gelak kat aku,yela..
dah wat keje giler kan...
erm cam xder keje lain je aku nih...
ish ish...
die terharuuuuuuu~ haaaaaa
Yela,aku nih bukannyer kaya nk bli kad memahal pon.
kot tuh jela yg aku dapat bg pon..
kang aku dah bz ngan Thesis,ngan Major II aku..
haaaaaaa jgn harap laaaa..
soooo amacm ngan korang?
dah bg sesuatu yg istimewa tuk pasangan korang?
klu blom,g la wat cepat!
xkan nk tgu Valentine je kot baru nk bagikan?
Wlupun sekadar pencil 2B hehehehe
tiap2 ari pon Ari KAsih Sayang what????
heeeeeee


--WhtEvaILike--

Cube la tengOk!


Angelic Layer...! Khas buat yg minat anime exspecially, erm nih salah satu cite yg aku nk kongsi laaaa...hahahaha..aku lepak tengok DVD citew nih lamer giler 7jam lamernyerrr semalam..bestttttttttt! sampai aku rase cam klu aku dpt ader 1 toy yg camtuh kan best!

haaaaa nih la time mule2 nk bli toy nih..
dalam bekas telor lagih...then leh create creability sendri
tuk toys tuh.Leh pilih rambuut baju sendri lagih tau..
cool giler!



Besar tuh la toys tuh..
hehe..cute kan..but,die just leh gerak bler kat Angelic Layer jer... (gelanggang lawan2 die la) heee..





This is karakter2 toys yg ader lam cite nih..


Klu nk tau lebih dalam, cari la kat youtube dienyer video. heee..tp seriusly,bler dah tengok rase xmau berenti tengok slagi DVD xabis..hehe makan pon tergendala tau~ haaaaa

--WhtEvaILike--

TERAMATLAH bahagia rasenyer!


"Thankz Bby! <3"
Cincin biaser jer..
jenama NIKE.
Cincin nih merangkap adiah paling istimewa
yang penah aku dapat.
GILER suke aku time dapat nih..malu jer rase~
mungkin bg org lain,biaser jer kot.. heee
yela,maner xnyer..
terase cam terjiwang plak time die sarungkan kat jari aku heee
euwwww~ xpenah dibuat dek aku siotttttt!
aaaaaaaa maluuuuu rase..
maceh bby.. haha
ari yg paling membahagiakan! waa

--WhtEvaILike--

Prof Biskut!

waaaaaaaaaa...apala nasib akunih
thesisnyer tajuk pon aku xapprove lagih nih..
org lain sume dah nk sampai chapter3!..
Tepon xberangkat, cr xjumpe2..
klu dapat cr pon, kate nk g minum lah..
pastuh HILANG!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tention aku!
Apala nasib aku dapat prof Biskut cam die..eeee

nasib ko lah fara~

emosi : TENTION GILER LERRRRRR
makan pagi : erm?aku makan ke?tdo lagih seyh~..
makan t/ari: sambal ikan keli + telur masin + air sirap
keje yg tengah menimbun : THESIS lah ofcos! + shcthes 50 tuk esok.. (idea,idea,idea dtglah~)


--WhtEvaILike--

yahooooooo!


aku ngah tgok "MYGIRL-versi Thai"
Yahoooooooooooooo!!
maceh kepda sahabatku NiNie

--WhtEvaILike--

videoMyGirl-versi Thailand

video

nih lah citew "myGirl-versi Thailand" yg aku kate tuh hehehe
sapew ader leh yek,bgtau gueeee...
ader member aku kate die ader, hope isnin t die leh la bwk...
waaaaaaaaaa, very kempunan hehe
selamat menengok! >.<
--atas belas ehsan BooBooku--"hee"

--WhtEvaILike--
Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!