Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

bohsia!..

hahahahhahaha sapew kate citew nih xbest?...
ok, klu xcayer ckp aku, cube g lepak tengok jap bebler di pawagam yg berdekatan....betul korang xregret!..serius..

Bagi pendapat aku, citew nih xmeleret langsung..xwat aku nk tertido pon..sebab sebelum2 nih, aku memang nk tido la jgk klu tengok citew melayu nih..ader pulak yg berdengkur lagih..(teruk tul, sapew lah makhluk tuh hahahahhaha)..tp citew nih, cool!.. real perform as mat rempit la..

Wlupun citew nih nmpak serius je. yela, katew mat rempit ngn cikaro..kompom la aksi2 ganas skit kan..(aksi yg menyegarkan bijik mata aku...uik, hahahhaha aksi racing moto k..jgn pk bukan2) plot citew die best..leh wat perasaan aku geram, marah, menyampah,takot n rase nk gaduh pon ader.. n dr citew nih, korang leh tau yg sebenarnyer,bukan sume org itu sempurna..luaran terok bukan bermaksud diorang nih terok sume nyer (tp kebanyakan memang terok pon beb!). yg kaya xsemuanya mulia pon kan? (ayat lam citew BOHSIA hehe)

ader member aku yg tengok kate citew nih macam drama kat tv jew.. tuh member aku la~.. aku cakap best jewww..siap gelak2 lagih~ hhahaha..ader si sapew tuuh makhluk raja lawak1 tuh.. lupe pulak name die..hehe untuk yg nk lepak2 free2 kan kepala tuh...lepak la tengok.. aku nih jenis malas nk dengar cakap2 org nih, baek tengok sendri tul x? br la ngam beb! hehe

k cya!

post signature

wahai kaum student sume!

hahahahhaha...nih sebelum aku memula kan cerita, baik lah aku mencarut dulu.... bodoh! bangal! bab*,panta*,sialannnnnn, puk*,bongok! siot!,tah*, fuc* laaaaaaa!... (xleh carut pelik2 yg aku slalu carut tuh...kang kene ben plak kang)

Dan sume carutan yg aku luah kan kat atas tuh, aku tujukan khas buat si botak "usahawan muda" yg konon nya berwawasan dan intellligennnn la sgttttt! aaaaaaaaaaaaa tention!....

kepada sume kerabat2 yg bergelar STUDENT!, nih aku nk citew skit... apa la yg wat aku bengang giler sesangat nih~..

Al-kisah nya,

semalam aku nih berjumpa lah ngan member aku (bukan la member sgt pon kan, just jr. aku time kat diploma college dulu). Nak aku mention nama die ker???? hahahaha ala xyah la... korang xkenai pon kan.. eh tapi leh gak!..bg die pemes skit kat blog aku nih... nama nyer Hasnor! (tahniah! silala naik ke atas pentas dan dapat kan ganjaran sepakan ponggong dr aku) bab*!

ok, disambung kisah nyer, aku nih pn berborak2 la ngan makhluk nih ngan 2 org member die..

BODOH! sengal!..

yg buat aku bengang sangat tuh, diorang nih jenis memperkecil2kan org2 student nih.. kata nyer "apa yg korang leh jdi ngan diploma, degree korang tuh?? bg aku spm lagih tggi"

TERIMA KASIH!

ditambah pula..."untuk dapat pangkat la tuh yek? bg aku pangkat itu tak penting"

yg lebih mbuat kan aku bengang tuh... "ko student kan? aku xpaham la ngan student2 skunk, bg aku, budak2 yg blajar n student nih sume KOLOT!"

BODOH!!!!...

iklan(dipercayai diorg nih sume ahli kumpulan group ala2 "business man" laaaa...(dengan kata lain diorang nih sebenarnyer salesman ok!) ala..yg kene cr org bawah diorang pastuh dapat la ganjaran rm100 klu dapat org bawah diorang.. Dengar kata perniagaan on9laaaaa!..lagih aku nk kata diorag nih bodoh nih, sebab aku yg sengal internet nih pon tau yg aku leh wat duit sendri! xpayah nk jadi bawah org nih ngan gune nuffnang or whteva! kan? pulak yg lagih menarik nk daftar kene bayar rm1500 kot!..xke bodoh tuh nama! nasib aku xtau diorng nyer blog kat tenet niih..klu x,aku dah popular kan dah kat cnih!..(penipu besau nyer keje)) iklan abis

Then setelah aku abis berdebat ngan diorang aku caw trus!.. die tengah2 membebel aku blah! best kan? hahahhahahahaha...

pesanan ringkas khas tuk ko: aku rasa ko dh terlalu "student" kot...hahahahahhahahaha bangang.. apa la bangang sgt! member sapew la tuh!...( not me yah!). Tulah banyak sgt g perjumpaan yg menyesatkan korang!.. pemikiran pon dah sempit.. Idup nih perlukan educatiion la bodoh!..klu x, xpayah la sesusah org ramai sesusah nk bljar sampai phD!. baik xpayah ambik pmr pon..pas ko dah "mimpi basah" tuh terus je kawin!.. keje la tukang sapu sampah tepi jalan tuh.. xpayah berpangkat.. gaji pon macam yg korang nk!.. lagih berguna dr 2 bulan g perjumpaan tp xdapat duit papew!.. dinasihatkan kepada ko! g la mam ngan ko nyer falsafah yg pangkat tuh xpenting! yek.. smoga berjaya!

sory la beb! aku xmau kang korang pon terjebak sama...klu ader org or member korang ajak join bisnes yg cam nih..xpayah la... membazir rm1500 jer..then 2 bulan xder gaji.. tuh br 2 bulan blum 5 bulan lagih...senang citew jgn percaya benda2 yg xnmpak punca nyer nih yek hee k

cya!

post signature

xder slereeee

Aduh~ xtau lah..semenjak dua menjak nih aku xder selera makan laaa...xder slere nk makan nasik pulak tuh..nk kate diet~ oh xmungkin! aku nih pantang nmpak makanan.. hehehe tp nasi semenjak2 menjak nih xleh masuk perut aku..(makan mcD leh plak hehe).. mungkin sebab aku bz giler ngan major n thesis aku yg bakal antar mgu esok nih kot..huaaaaa~...

atau

mungkin, aku nih ngah mengira hari si gediQ ku mau balik Kluang..cuti sem. praktikal.. waaaaaaaaaa...tggal lagih4 ari tuuuu..berjauhan ngan Bby!..waaaa.. tulah...aku pulak dah nak balik kl.. ini lah akibatneyr klu dah slalu sgt berkepit, ble nk berjauhan jd cam nk homesick dah... tp nih bukan homesick nih..nih dah dinamakan.. Lovesick! waaaaa...

sgt cedeyhhhhh~ will mish u bby!..sob...sobb.. (yg penting b blanjer ayg makan ABC yek..hehe)

si GediQku yg tengah menahan kebusukan KENTUTan ku hahahaha LUV u Bby!

ngantok sebenarneyr nih..nanite! >.<

cya~

post signature

COMING SOON!

Aku n Anding, Ayu and Dila cam biasa la... untuk mereleskan tention, ini lah salah satu kerja kitorang, iaitu tengok wyang~.. kitorang pon tempah la wayang~..(siap tempah yek..jgn memain..giler punyer nk tengok nih hehe) kat Sunway n kali nih kitorang pilih citew "coming soon"!..

Seriusly! aku nk koorang tengok citew nih!..

Bapak bestnyerrrr~

aku nih bukan nk kata apew, terkejut lam wyg klu tengok movie antu nih biaser la...but nk wat aku takot ssh skit....

Tapi!..seriusly la aku cakap, citew nih leh wat aku heart attack! giler punyerrr...~ buat yg sepesen ngan aku tuh..meh la join merasai apa yg aku rase.. n buat yg xslalu mencarut tuh, JAGA-JAGA kerana anda akan selalu mencarut bler tngok citw nih...! haha (cam kawan aku si Dila hhehehhehehhe wekkkkk)

Citew nih mengisahkan sebuah filem seram yg bakal ditayang kan buat tontonan umum.. jd,crite dalam crite la..nk citew bebanyak takot karang xbest plak kan..soooo apa kate korang tengok sendri.. kang xsuspen laaaaaa hee..

sedikit sedutan citew nih

Buat peminat citew antu cam aku nih, aku leh bg citew nih 5 Bintang siap + 3 Bintang lagih! Filem nih best giler.. concept citew nih aku selut abis.. tabik spring kat penulis scrip dan director die..kerana BERJAYA wat aku takot, terkejut,mencarut dan xabis2 membebel pas kuar wyg.. dan yg paling best diorang berjaya wat aku xnk tengok wyg lagih~~~~ waaaa.. (5 minit je pastuh kembali kepada normal mood aku hehehe)

Soooo apa tgu lagih, meh la beramai2 ke pwagam yg berdekatan! hee

cya!

post signature

makan semut banyak sgt daaaa

Aaaaaaaaa....tention gilerrrrr laaaaaaaa!!!!!...


Rasa cam nak mampus dah nih!!! waaaaaa


MAJOR review khamis ngan jumaat nih! waduh!!!..


Esok dah kene print!! (beristighfarlahhhh fara..)

pesanan penaja: jgn la ikut perangai si penulis nih... buruk perangainyer ketika tention hee padan muke die sapew suh wat keje last minutesssss hhahaha Aku suke!

"oit! umpat aku kerr????woooo.... aaaaaa korang sume, doakan fara yek...cuak dah nih.." Ya Allah, ampuni lah segala dosa hamba mu ini..sungguh BLANK otak ku skunk...kenapa!!!"-relax~


cya!

post signature

kene TAGGED..

Hahahahhaa... ader tag WALLPAPER laaaa hehe.. (eh eh..suke pulak hee)

Peraturan:

1) Anda perlu "PrintScreen" wallpaper anda yang sedang guna sekarang, jangan dusta, kerana kurang digemari.

2) Beri tahu mengapa anda suke "wallpaper" anda itu.

kenapa???hahaha..aku nk amek feel skit tuk major aku t.. kene letak wallpaper yg kebudak-budakan laaaaa heee...(mereng~) Lagih, sebab aku nk tengok si GediQ aku dr pelbagai possition leeerrrr! yele..(hahaha itu sudah semestinyaaaaa) kate wallpaper aku..sume pon ttg aku lerrr xkan nk letak gmbar uncle jual kobis plak kan..

3) Tag 10 orang

ha?..10 org? aduh ramainyerrr..

Miss Bobo

Ielamorry

reEN

Cima

Cik Epal

CikYana

Mieya

Miss Lovely

C-ha

dan org yg ke-10 : adalah utk sesapew yg nk wat sila kan laaaaaa

cya!

post signature

Koboi night!

hahhaa...inilah video yg paling cool yg ada dalam simpanan aku hehe
nk tau video apa??hahahhaa..inilah die...

video


dibintangi oleh: Shaha, Zakuan, Helmi, Fauzan, Edie, dan Anip
kredit tuk diorg hehehhe


video time GRAPHIC dinner arituh!..
setiap sem kene wat persembahan memasing..sooo
sem6 ada 2 persembahan, inilah salah satu dr nya hee..
yg lagih 1 anding ngn zul perform.
Bagi aku, persembahan diorg malam tuh leh wat
mata aku yg ngantok leh terjegil! hahahha.. best2!..
Aku xsangkal lagih..Korang memang sengal!
Sesengal semut! hehehhee

cya!

apaAku pk + CONTEST! cpt2!

hahahahhaha entah xtau napew mood
aku arinih..tetibe je nk belek2 gambar2 yg ader lam akunyer pictures album nih.. hee.... then tetibe ternmpak la beberapa gmbr yg agak cute! n agak pelik tingkah laku nya...

haaaaa....
Korang mesti penah pk kan, klu kitew tengok gambar tuh
(dengan sebelah otak yg lain) gambar tuh leh wat satu situasi yg agak2 lain dari yg lain laaaa.. kire2 macam dibawah sengal laaa ish ish

hampir2 nak ke pelik sangat! (tak macam realiti sebenar cewah~) hee.. kekadang tuh kan, aku nih ternampak gambar lam magazine..
pompuan memandang ke atas sebuah bangunan.. Aku ingat kan ader duit nk jatuh dari atas tuh ke kan...hee (pk duit jerrrr..ish ish.. banyak sangat main pet society la nih ish ish) hee
upenyerr...die tengok org nk bunuh diri ish ish yoyo ooooo jeeeee ceyh~..

oklah...oleh kerana aku skunk ngah mereng skit.. (sikit jela)..
Apakata korang layan je la pic2 nih..hee.. (kwn2 ku, korang memang best~!)







kredit tuk kawan2 aku, sepupu aku n GediQ!

Haaaaa...
dan yg terakhir nih, adalah anak sedara aku nyer kerenah..
CONTEST!
klu sekali korang tengok, agaknyer die ngah bebel apa la agak nyer sengsorang yek? maktok aku pon mesti lah xnak kalah beb.. (nk kredit gak la katakan)hee die pon skali nk join gak lam contest nih!..hhehe

Sapew yg memberi kata2 dialog yg paling power! dan paling sengal! adalah raja segala sengal! hahahahhahahahhaa... (pemenang akan menerima award beserta kemasyhuran. Dengan kata lain, aku akan canang satu kg beb! hahahhaha)

Aku tau, kwn2 aku, ramai yg sengal2 hehe!..
oleh itu, Gambate kudasai sume!..

Adik : _______________________________
MakTok: _____________________________


Nak tengok,sapew dpt award BLOGGER paling SPORTING + SENGAL!

cya!

AWARD dr aku!!!!...

Ntah!..aku pon xtau npe aku tetibe TERajin @ TERgediQ (macam siGediQ aku daaa) nak wat AWARD yg ntah apa2 serabutnyer nih..hehe...

AND,
Yang paling penting, aku nk tunjuk kan ke"Appreciate"tan aku wat sume pengkomen2 yg slalu datang visit akunyer blog nih... Sebab tanpa korang, sapew lagih la yg nk lepak tercongok baca akunyer crite yg sengal2 kude nih...hehe.. Infiniti trimaz tuk korang..

SO...

Award nih, aku especiallykan tuk org2 yg selalu komen and slalu menjengok dengan tak malunyer dalam blog aku nih hehehhehe.. dan aku akan mencr 15 org yg bertuah sahaja..hee TRIMALAH AWARD! dan pemenang2nya ialah:

Miss Bobo
Miss Ielamorry
Miss reEN
MissMinty
Miss Cima
naz
fezaL Mohd
[[sya]][[ecot]]
cik yana
Zahari Ismail
Miss Lovely
ashkun
Miss Mieya
Ryn
x-po

Tuk yg tak tersenarai tuh, sorylah.. bukan aku xnak bg.. tp dah nama anda tercalon tuk award yg akan dtg laaaaaa... Olehyg demikian, rajin2 kan la dr anda lepak lam blog aku nih (klu dah kemarok nk award yg hudoh dr aku laaa hee lalallalalaallaaa)

k cya!

kurangAsamBoi!

Buat pengetahuan sume, aku nih dah kemarook kot
ngan satu permainan nih...yg dinamakan
Hahahahhahahaha!...buat peminat2 FaceBook, mesti korang dah familiarrrr ngn ini games..Biasela...permainan ini best...bler ader duit je, leh shooping bli barang.. bler shooping jerrr leh mencantik kan lagih umah!..kire berjuang dlm pertandingan yg sihat la dikalangan member2 kitew..kan?..kan? (buat yg xminat, dan xtau, muat2 je la minat dan tau.. sajej aku nk bgtau kot2 ader member2 korang yg main bendaAllah nih gak kan..)

Tapi,
yg aku bengang sgt nih bukan apew.. aku nih bukan la nk marah atau nk memaki hamun (hahahha sebenarnyer memang aku dah wat pon.. siap sume nama binatang aku dah tuttttt.. tuttt ..tuttt..*kene ben!* menggambarkan betapa bengangnyerrr akuuu) nak tau napew?.. meh cnih aku bgtau..

Sebabnyerrr,
ader setengah dr diorg nih main Pet Society nih dengan cara "Cheat"!.. (ader pakai 1 software yg dikhaskan utk mencilok@ menipu.. Nama software ini terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentu) dengan kata lain, bler gune software nih, diorg leh dapat duit sampai 1,000,000! waw!.. Tula dulu aku yg hingusan nih punyer lah dok pk, dan pk heran bebenor... "Camnelah bebudak nih leh ader katil yg mahal,peti ais sampai 3 (padahal satu rm1,200 tuhhhhh). main kat stadium 3 ari br leh bli camtuh.. ngan ader Music Box (rm5,000) ish ish..rupe2nyerrrrrrr~ terima kaseh..

pesanan khas utk si pengguna2 tuttttt nih : "weyh! klu setakat cheat bleh la.. cube korang main tanpa tuttt tengokkkk~...terkial2 xtau nk wat pe.. (muke insaf) apalah makna nyer main, sedangkan korang menipuuuuu~..(nk nmpak hebat kott...) tp, hebat ke???.. Aku pon ader pengetahuan ttg sume tuh, tp xfair lah...klu org2 mat saleh, suke ati diorang laaa..aku xkenai korang.. TAPI, pesanan ini khas ditujukan tuk member2 aku yg bergelar MELAYU!..klu berani, jgn main CHEAT! amacam? nak fight??! hahahhahahaha" hehe (dengan idung tinggi dan wajah bangga)

..cya!..


agkara quiz

aku nih suke main quiz kat FB..xder keje la katekan... (sesambil tangan masih rancak wat stches major laaaa~..wooo srius tuh beb~) tetibe pulak aku dapat 1 quiz ttg "berapa ari aku dah idup kat muka bumi ini".. n the result is...

"Anda telah dilahirkan pada hari KHAMIS dan telah hidup lebih kurang 204,122 jam atau 8,505 hari ."

wah!!!..Rupanya, Tuhan dah memberikan aku lebih masa dr yg aku perlukan.... wah!..
tetibe pulak aku rase terinsaf jap..waaaaaa (bertafakur jap...) bukan apa, aku nih kengkadang lupa dr skit.. biasalah, nama pon manusia.. banyak benda yg kengkadang aku tau salah, tapi aku wat gak~.. bodoh nyer la.. tp itulah dinamakan perjalanan hidup.. kengkadang kitew ader kat atas kat tengah (klu bernasib baek laaa) atau yg lebih ragged, time berAda di bawah!.. (memang cool gilerr..)...

manusia, suke tengok member mereka terjatuh.. (betoi>?? angkat tangan...! yeeeyyy~ dah2 turunkn cepat, kang pengsan org seblah) klu dapat tengok member diorg tersungkur,lagih diorg seronok..berjoget girang lagih..kan kan?? hee Aku xleh marah diorg, diorg pon manusia cam aku gak~.. setan nih la yg jahat~.. suke hasut menghasut anak cucu Nabi Adam nih..kan.. jd aku mlm nih, akan maafkan..sumenyer... wah! giler baek ati aku malam nih~ hahahhaha... bukan apew, saje je nk ringan kan beban didada.. (opppssss...) kerana skunk, aku rase ngah berada di tengah! dan hampir ke bawah.. nk tau napew???? sebab... "akunyer major nih camner??! aduh.. azab~ dah la nk review dah nih...!.. haaaa~" itu la sebab aku kate aku ngah di bawah!..hee di bawah lantai..sdang bergulik kesewelan ngah datang melandaaa aaaaaa~! sedang cuma memaaf kan dr kerana sudah lupe daratan yg review dah semakin dekat beb!

lagiiiii..

aku ader la wat 1quiz nih kat FB..hahahah nk tau quiz apew?? hee.. quiz mengenai BERAPA JUMLAH HANTARAN ANDA? hahaha silly quiz..! nk try, juz visit : "http://apps.new.facebook.com/hantarankahwin/index.php"
feel free to visit.. (ala, for fun jer...)..
Nak tau aku nyer answer??hahaha..

"siti farah wahidah binti zainurey, hantaran yang sepatutnya anda terima daripada norhisyam bin abdul razak ialah RM13000.00"
hua hua...bukan nk katew apewla kan.. senyuman dibibir ku iini, semakin lamer ngadap jawapan tuh, semakin panjang dan lebar senyuman itu.. semakin manis la bak katew my mother in lawwwww hehe hahahhaa

p/s khas tuk GediQ: "dengar x GediQ???hehe..silalah, gadai segala apew yg ader yek..haha xcukup?, gadai jela sume bulu roma yg ader..siotttt! hahahaha pdan muke GediQ..huu"

cya!

selebriti??

BEST ke JADI SELEBRITI nih????
percaya atau x, skunk nih aku tengok ramai giler yg nk jadi selebriti...tul x? adik aku yg kecik darjah3 tuh pon ngangguk kot...hehe (tanda setuju..hee)...bukan aper.. aku tetibe teringat pulak time kecik2..hehe aku rase sronok plak bler citew bab nih... sebab... dulu pon aku penah gak la berangan cita2 nk jd penyanyi..hahahahaa klakar kan? hakikat hakikat...(opssss tuh zaman darjah4 yek, ala bler cikgu bg kertas suh isi cita-cita kitew bler besau nanti....hahahaha..ingat x? xingat? ish, terjun lombong ajew laaaaaa hehe)

Diantara akunyer citew2 yg aku paling ingat skali, aku nk jd cikgu (sebab cikgu je de depan mata aku la kot ), nk jd penyanyi la, pramugari pon ader... Kawan2 aku pon xmau kalah gak.. citew2 diorang lagih power. Ader yg nk jd angkasawan, askar, jurutera... ader yg lebih canggih dan milenium, nk jd presiden lg youuuu..(presiden umah merah kot), ader nk jd tukang gunting ambut (oit! g la tolong aci kedai sebelah tuhjela..), ader tuh yg giler punyer minat nk jd siti nurhaliza... giler kot!.. mamat pulak tuh...astagrafilullah al azim~ ish ish..

Bagus sebenarnyer bermimpi untuk jadi yg terpopular nihh~... tapi tuh la.. effects die pulak camner yek??? xkesah la camner pon, yg penting aku tau, aku lebih bertuah dr siti nurhaliza ke, fasha ke, juliana banos ke (yg luar negara nyer artis aku takot nk mension name die, takot silap aje kene gelak pulak kang hehehehe).. nak tau napew aku kate aku lagih untung?heheheheh 10 benda aku suke klu jd natural~

1. Aku leh tengok wayang ngan selalu nyer, tanpa pakai cap lam wayang..

2. Nak kuar ngan sapew pon xder sapew nk jadi pah bedah tepi kain aku..

3. Muke aku ader jerawat pon, xder sapew nk kesah..hee (si gedik aku jelayg kesah)

4. Aku pakai skyline pon xder org nk cakap aku ader "bapak gule".

5, Klu aku jatuh tersepak katak pon, xder sapew yg prasaaaan pon..katak tuh je la yg prasan kot.
(untung kan?hee) tp klu jatuh dr tingkat 17 memang la sume org prasannnn..kuar sok kabaq kottttt..

6. klu aku pakai bj samer org sikit pon xheran.. tp jgn la pakai bj tuh 3hari berturut2..daki pon prasannnnn~

7. lagih pon, klu jd artis nih ssh..ader bf mesti ader yg berangan nk kebas..ish ish ish.. (xjd artis pon kene gak kotttt~ klu jd, lagih azab~)

8. Aku g sunway, sg congkak haaaaaaa xder la risau.. klu x, alamat masuk MANGGA laaaaa.. posing tepi sungai~

9. Aku leh g pasar pakai bj baby milo aku secara terbalik.. (xsengaja sebenarnyer hehe) sampai umah br prasan. haaaa uncle jual ikan pon xpasan tau...

10. yg terbaek, aku xpayah belatih lari pecut 100meter t
uk lari dr peminat... (klu mengengsot pon xder sapew pon nk terhegeh-hegeh nk kejar..sebab.... aku hanya org biaserrrrrrr bukan luar biaserrrr ponnn)

tu aku la...klu korang pulak, kenapa agaknyer sonok jd dr kamo yg skunk????hehe

ok..tuje wat mse skunk..
cya!



memories ilang jap

sunway lagoon time!

giler xgiler la jgk kan... hasil dr kesengalan aku dan 4 member2 aku (xcampur adik ayu la hehe), kitorang telah menempahkan tiket ke HEAVEN! posing punyer posing sampai lupa daaaaaa hahahha org ngah sibuk ngan major n thesis, kitorang meloloskan dr dengan berswimming di sana.. giler lupe dr kitorang nih hehehheehe..

Tapi xper...aku masih ingat sume pesanan ringkas yg didedikasikan khas tuk org cam kitorang nih.. diantara yg masih terpahat di kepala dan sanubari aku ni :

bak katew ahli pujangga, "sendri mau ingat la beb!" hee..
bak kate En.Brahim "time management..time management.."
bak kate Pn.J "saya boleh nmpak apew yg awk sume buat..." (lam toilet pon ke pn. J?alamak~)
bak kate samivelu "mari le kite bersame2 menderme dare" (uish,dare ke darah?aiyoooo)
bak kate karam sighvalia "bagaikan aur dengan tebing" (ader kene mengene ker?..erm pk jap)

itulah diantara kata2 yg selalu bermain dipikiran aku...agar xlupe diri..(sangat laaaa).. sooooo pada yg berperangai cam kitorang nih, di syorkan agar sediakan payung sblm ujan.. bli la kat kedai rm2 tuh..takot kang ujan dah lebat br nk terhegeh2 pinjam payung... kitorang nih xper,bapak punyer payung pon kitorang dah bli hehehehehe.. akhir kata, majulah sukan tuk dr sendri dan dan klu dah terer sgt, tuk negarapon leh gak..

ok cya!

Jangan tengok lamer sgt pongongnyer itu...yek..hehe agak seksi huhu
Aku lepak kat Bukit Raja arituh.. g tengok wyg ngan Anding, Dila and Ayu..
Citew die biaser jer...Tapi, biaser2 nyer pon leh la wat aku terkejut ! waaa..

Nak tau citew x?..Lam wayang aritu duduk la sit tengah. Anding, Dila, Aku and Ayu.
Disebabkan aku dok tengah diantara dila ngan ayu, akula yg dijadikan mangsa "bantal" untuk dipeluk time takot and terkejut..haha aku dari tak terkejut, leh jadi terkejut!..
sabar je la aku hehehe...

aku xleh nak carut lamer dah nih..sebab on9 kat uitm je nih.. hehehhe
k lain kali aku story lagih yek huhu....

cya


AprilFoolllpaling SENgaL

Angkara TOP-UP!
bg aku la kan..aprilFooL paling sengal kot...
ianyer bermula semalam la... Semalam, aku baru je bukak mata nih, as always la kot mesti capai hp..aleh2 mata aku terbaca la salah satu dr 3 msg yg tertera..
ianya berbunyi

"Farah,saya nak sangat awk amek top-up
RM5 nih.. Awak nak atau xnak, saya tetap ikhlas nak bagi kat awk..awk amek yek..Ini nombornyer 87278-3889-8369.." -sOmeone- opppssss terpaksa merahsiakan identiti nyer, kerana dikuatiri mengancam drnya hahaha (bikin maluje kang klu aku bgtau hehe) Maxis top-up ok..waw!

Cerita diteruskan...

Aku pon dengan blur nyer ternganga dangan penuh gaya lah!.. Biar betoi! mamat nih giler ker?? Aku pon dr terbaring terus terduduk.. Opppssss pembetulan.. aku bukannyer ternganga, tergamam kerana terPERASAAN ader peminat ok.. Aku tergamam sebab....

Aku pakai DIGI LINE la sengal! skru lose ker ko nih? DITMBAH lagih, ader kot top-up RM5 berserial no. ??? sengal!

Rase cam nak bg tau 1 dunia bahawa : aku xTERkene APRILFOOL tahun nih!!! Yeey~

untuk mamat tuh, trimas la sgt2...sebab telah cuba sedaya upaya dan dengan penuh gigih try mengAPRILFOOLkan aku..tapi XMENJADI!hehehehe tahun depan cuba lagih yek hehe
Rupenyer, die yg terAPRILFOOL sebab xtau yang no 012 aku tuh dah murtad ke DIGI hehe sory la beb!

cya!


Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!