Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

Award "BLOG PALING COMEL" pulak~



maceh ku ucapkan kepada Bemie For This CUTE Award

wah! korang ingat dpt AWARD nih free2 jeke??haaa
ada syarat nih beb
Syarat2 yg di tetap kan...
huh...
sila selesaikan pantun nih dulu.
______________________
______________________
memang aku rasa blog aku comel,
kenape korang jeles ke?

hahahahahahahhaa...
nih aku nk berpantun nih! hee DENGARKANLAH~ hik3

Dipagi hari aku mengomel,
mengomel membebel ikot suke,
memang aku rase blog aku comel,
kenape korang jeles ke?

hahaahhahahahahaha
amacam??? terbaek x?? kahkahkah!
aku sememangnyrrr mempunyai bakat terpendam 
dalam pantun memantun nih hehe

seterusnyerrr aku nk tag sape yek??
hehehehehehehehehehehee..
sila lihat shoutbox korang yek..
anda akan di tag disituh..
berdoalah semoga koranglah
THE NEXT CUTE BLOG EVA!!! hee

sila terima senyuman sesuci lebaran ku ini~ hehehee
muahahahahahahaha!

applesakura

jumpe esok di YOUTH'10! hee

hehehehehehhee
JUMPE SAYER DI YOUTH'10 ESOK!!!!

wah! bunyi ayat aku nih cam ramaije yg nk jumpe aku...
hahahaha..xlah~...
saje2je ringan2kan mulut ajak korang datang~
heee...

aku nih pon, g sane nih pon mcm payong terjun...
maner xnyerr, borang sume bagai kene isi..
aku sikit pon xtau~...muahahahaha (apala ko nih farah!)
ko ingat cam nk g Pavillion window soping ke??? hehe (lebih kurang laaaaa haks)

almaklumlah~ 
pemalas + pelupe + pemBLUR = farah applesakura laaatuh!

jadi..ucapan ribuan terimakasih harus ku berikan kepada
sahabat blog aku yg baek ati + ansem + sweet iaitu

Klu bukan kerana kamooo,
siapala lagih nk bantu sayer isi borang ituh! hehe
(sape3 yg sedang mencari calon2 bakal bf  a.k.a bakal suami,
xRaafikx nih single trang tang tang lagih nih hehehe)

opsssssi...
gambar mengalami gegaran otak, harap maklum...yek 

gambar menggedik aku nih, 
bak kate member2 fb aku..
semenjak 2menjak nih, memanjanglah aku berPOSING!
hahahahaha 
tauxper...
aku pon agak musyhkil dgn gelagat aku dalam gambo 
semanjak2menjak nih..asyikla berposing~..kikiki

buang terbeliat agaknyer...
dan
sila tunggu gambo2 aku buang terbeliat lagih
utk hujung minggu nih plak yek..
penink2 lalat, BIARLAH BERSAMA! kan? kan? hehe

p/s: mau pulang.. mau g makan KFC sama my beloved mama & iqin! caw!


applesakura

9 pesan org2 tua..meyh! meyh baca cepat!

Hahahhahahahaha...
nenek oh nenek~
hahahahahhahaahahaa... 

org tua2 memang banyak pantang larang kan?
sampai kengkadang aku tersenyum2 kambing je blerrr terdengar
nenek aku cakap....hehe
soooo

meyh jom!

ikot aku....
kite selidiki sedikit 
kata2 org2 tue yg aku ingat nih hehe

ape makne disebalik kate2 mereka! jom! hee

--------------------------------------------------------------

1- "Jangan menyanyi kat dapur nanti kawin ngan org tua..."
kawin ngan org tue???oit! ader kene mengene ke dapor + kawin ker?? erm blur jap
sbnrnye : bukan xbagi, kang klu hayal sgt dgn nyanyi, terlupe plak nk masukkan garam lam masakan.. silap2, tarok 2 sudu garam pon xperasan! haaa xke ssh tuh~

2- "Kalau bulu mata belah kanan jatuh, ada org rindu..."
pegh!! xlupe jgak, amek bulu mata tuh, letak kat rambut. 
t rambut leh cepat panjang!... hik3 ish ish ish mcm2 lah!
jenoh la aku nk kutip bulu2 mata aku bertaburan nanti~~~~ hik2 

3- "kalau bulu mata belah kiri jatuh, ada org benci.."
mak aih! klu camnih, xder bulu mata lah aku! lalalala
sbnrnyer : bab bulu2 mata nih aku xdapat nk huraikanla pulak... anyone??hehe
aku rase ini salah satu cara mereka nk hiburkan hati anak2 dara diorang kot. hik3

4- "nk bg suara sedap, air asam jawa kene embunkan atas atap umah dulu.."
anda pasti ke sedap???smlm aku buat, xsedap2pon suara aku... T_T
(suara ko cik applesakura memang dan sememangnyer xsedap~ lalalala)
sbnrnyer : erm???ntah...mungkin ada betoiinyer kot.. embun mlm lain skit.hee

5- "klu tergigit lidah, ada org mengumpat.."
oh yek??tapi kenapa semalam aku mengumpat adik aku,
die xtergigit lidah pon??
Sbnrnye : nenek2 kite soh kite makan slow2la nok!..jgn glojoh2! haish!

6- "anak dara xelok duduk kat tangga umah, kang xkawin.."
klu duduk kat tangga opis bolehkan??? hik3
Sbnrnye : nenek xbg duduk kat tangga tuh sbb, menghalang laluan, jugaaaa
xmanislaaaa..anak dara melepak gituh..cam berat tulang je! hee (kott)

7- "Jangan menyabong kaki, nanti mak mati.."
yg menerap angkat dua kaki naek atas tuh yek???
woooooOoooo takotnyerrr..sayer sayang mama sayerr~~~~hee
Sbnrnye : xmanis dipandang.. juga takot org terlanggar kaki awk tuh! 

8- "Jangan bersiol, nanti hantu datang.."
oh yek???ish...klu nk suruh die pergi plak?camner? hee
Sbnrnye : mungkin sbb xsopan kot~ ermm

9- "Jangan potong kuku time mlm, hantu suke.."
hehehehehee...knp?? hantu suke tengok pemotong kuku yg bersinar2 tuh kot..hik3
Sbnrnye : sebab time dolu2 pakai pelita, mlm plak tuh gelap...
seram... takotlah klu terpotong isi jari tuh pulok~ kan? =) hee
tp skunk, dah ader letrik! ikot suke korangla nk potong ape pon~hik3

--------------------------------------------------------------

hehehhee 
nih baru 9!...banyak lagih kan???adeyh~~~ 
tp nih je yg aku ingat pon~~otak aku dah blank dah...
biaserla short memories laaa katekan..huk3
xper.. nanti kite buat part II pulak~ yek..weeeee

p/s: actually, org2 tue cakp sume2 tuh, ader sebabnyer..
seumenyer utk kebaikan... 



applesakura

Deria rasa korang dah rosak yek? 18SG!

Wahai betina2 sekalian.... 

(maaf, entry ini hanya utk 18thn ke atas SAHAJA..hrp maklum~)

Korang nih deria RASE dah rosak yek?
TUHAN bg korang hidup, cukup sifat, cukup rupa
sikit pon rupe xmenyerupai babi...
pon rase BERSYUKUR tuh xder yek???

tapi
kenapa yek???
 ke korang nk TUHAN tarik deria rase korang tuh sbnarnyer?


ramai org nk kan anak.
ramai org berdoa, bersungguh2 hope dikurniakan anak.
korang??
buat anak pandai, buang anak pon pandai!
kucing pon xsanggup tanam anak tepi komuter wei~

maaflah, 
entry aku hari nih berGendre MOODY!
sebab, pagi td aku nmpak depan mata aku 

2 org budak sekolah,
lelaki pakai bj sukan sekolah, pompuan pakai baju KRS & BERTUDUNG (ari rabukan~)
sedang bercumbu rayu kat tangga tepi umah aku!!

wah! syok yek adik3??
ghairahkan biler berciom??? rase diawan2ngan
xder rase nk beromen ke??? nanti leh ader baby sesama~
lg SWEET kan??????????????

bler aku pandang, pandai pulak korang 2ekor tunduk.
maluuuuuuu la konon~
knp perlu malu?? bukan korang sbnarneyr mmg xtau malu ke??
knp nk tunduk??
patotnyer korang tunduk sujud mohon maaf kat mak ayah korang
yg kompom malu ngan perangai korang~

klu aku ckp korang pompuan sundal...korang marah
klu aku ckp perangai mengalahkan babi...korang marah
jadi ape ayat yg sesuai yek utk korang2 nih? yg korang xkan marah??
korangkan budak2 milenium!!!
celik2 mata, sume ade~ mak ayah sediakan ape je yg korang nk..
nk handphne??? dapat~
nk moto??? dapat~
nk PSP?? dapat~
yela...klu xdapat, LARI RUMAH plak...

mak ayah, ikat perut..sanggup berhabis utk anak..
cube utk bg yg TERBAEK utk anak~
tapi korang???

betina dah mengandong??? aku xsalahkan lelaki.
sila salahkan diri sendri..
kerana sume yg burok dtg dr diri korang sendri..
dan yg ROSAK pon hidop korang SENDIRI jugak!
kaunselinglah 7 ari 7 malam pon...erm xkan jalan punyer~

p/s: TOLONGLAH bg aku jumpe 2 ekor merpati sejoli itu lagih esok...
sebab aku dah sediakn dah parang panjang, dan machineGun!
berterima kasihlah kpd aku, kerana 
KORANG MATI cepat, kurang skit dosa~ kan?

hik3..
LEPASKAN APA YG TERBUKU! ARRGHHHH!!!!


applesakura

nenek g mane?

hahaha
tetibe arinih aku teringat satu citew...

ari sabtu arituh
aku & family g antar makLang + abgLong g umrah.
sampai seru dah kot~

kat airport

faiz a.k.a cucu makLang berusia 4tahun...
bertanyer kpd KakNgah aku a.k.a mak die...

" mummy, nenek g mane?",tanyer Faiz dgn rase ingin tahu

mak faiz bisik kat telinger die..ntah ape ntah dibisiknyerr..
adela kot.. cara anak beranak berkomunikasi..hik

mata die terkebil2 tengok nenek die turun kat airport
sume org melambai2 dr atas..
die pusing kiri pusing kanan...
tersenyum..
xnangis pon...aku pon pelik.
yelah, slalunyerrr punyelah ssh die nk lepaskan nenek die..
menangis meronta2..

(comelkan?hee)
slalunyerrr ngan adik die Farisya nih laaaaa JADIIII je klu nk gadoh~
pantang skit, kompom meronta2...


hah! baru aku cakap!
dah gadoh rebot troli... dua2 nk duduk kat atas tuh
bukannyer muat ponnn ponnggong kamo tuh, Faiz oiiiiii~

Tapi
nih x.. kali nih, nenek die pegi, die relex je.. cool jer~~~~

time berjalan nk ke kreta tuh, aku dengan ambik beratnyer
bertanyer.... 

"Faiz, xnangis? ", tanyer aku sambil memegang bahu die (cewah)
Die geleng. Aku cuit bahu die dari belakang. aku tanyer lagih..
kali nih soalan cepu cemas

" Faiz, nenek g mane yek?",tanyer aku selamber
dan dengan slambernyer jugaklah die jawab...

 "NENEK G SCHOOL laaaa", jwp Faiz

g school?????hah? blur jap aku...

HADOOIIIYAIIIIIIIIiiiii..
alpatotlaaaa die relexje....

kak ngah aku nih kot yer pon xnak bg anak die nangis,
bg la jawapan yg BERNAS skit.. adeyh~.. hik3
xperla..asalkan si faiz tuh xnangis..
klu x, tragis gak telinger aku nk tahan dengar die meronta kat KLIA tuh..
fuh~

p/s: kadang2 keSENGALan kite nih pon ader gunenyer kan? kan? haha.


applesakura

CINTA DLM HATI

aku xder motif sebab ape aku letak gambo nih~ lalala
pon xder motif dgn TAJOK entry!!!! adeyh~
sebenarnyer aku di TAG oleh 

tu sbnrnyer motif entry aku harinih...hehe
sengal2 ubi skit aku arinih... maaf2~

jom kite selidik RULES TAG nih ...

Hey, benda, survey dan peraturan yang agak simple disini. Hanya perlukan satu playlist lagu yang ada. Gunakan Real Player, iTunes, Windows Media Player anda, dan soalan disini. Setiap soalan, mewakili setiap lagu yang appear setiap kali korang tekan Next Button. Paham kan ?
 Contoh, bila dah jawab soalan 1, then click next button untuk jawapan num 2 korang. 

Okay ? Kalau tak paham, tanya. Haha.Dan korang akan dapati, ada sesetengah soalan dan jawapan yang korang akan bagi tu, akan ada kaitan. Kalau rajin, tag la 5 rakan anda yang lain. Terima kasih. :)
haaa paham x??? oiiiit2 bahasa melayu plak kot..
xkanla xpaham lagih~ heee (sbnrnyerr aku pon 50-50 jugak pahamnyer hehe)

kite mulakan dr skrg~ ting..ting on iTunes cpt!
(xtaunk bukak folder lagu yg manerr adoiii)
-------------------------------------------------------------------------------
IF SOMEONE SAYS "IS THIS OK" YOU SAY:
Kau Merubah Segalanya - Fauziah Latif

WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY
Dia- Fauziah Latif

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Yang Lebih Kau Cinta - Fauziah Latif

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Rinduku Semakin Kuat - Safura & Eddie

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Kekasihku Di Menara - Ukays

WHAT IS YOUR MOTTO?
Tiada Beza disisinya - SPIN

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Taman Astakona - Slash

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?Ku Merindu - Ella & Shah

WHAT IS 2 + 2?
3 mlm tanpa Bintang - Fiq

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Saling Merindu - LEON

WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?Tak suka Tak apa - Screen

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Dalam Diamku Mencintaimu - Stings

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Usah Dengar Kata Orang - Stings

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Di Luar Kemampuanku - Ukays

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Seiras - Ways

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Hilang - Jinbara

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Seribu Bayangan - Damasutra

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Kimia - Emelda 

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Bintang 14 Hari - Kangen Band

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Ervina - Vagetoz

WHAT'S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
Takdir Cinta - Rossa

HOW WILL YOU DIE?Drama King - MUH + Black

WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
Kekasih Halal - Wali Band

WHAT MAKES YOU LAUGH?
Yang Terindah - Mr. Shee

WHAT MAKES YOU CRY?
Cinta Dalam Hati - Ungu

WILL YOU EVER GET MARRIED?
Aku Wanita Biasa - Kris Dayanti

DOES ANYONE LIKE YOU?
Terbaik Untukmu - Tangga

IF YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU CHANGE?
Cari Wanita - Kingkong

WHAT HURTS RIGHT NOW?
Nadiku - Sabhi

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Ku Ingin Selamanya - Ungu

selesaiiiiii~~~

Maaf, sayer sememangneyrrr dilahirkan menjadi minah BUNGE
Teratai Layu Ditasek maduuuu~~~~ Harap Maklum~
------------------------------------------------

Adoiiiiii terkekek2 aku ketawaaaaaaa 
blerr baca balik jwpan TAG aku kat atas tuh~
paling xleh blah, jawapan no3 terakhir! ish ish ish..
------------------------------------------------

hahahahahhaa...
gambar selingan yg berlaku hujung minggu lepas...hik3yg paling best!!!!
Rugby kat Royal Club Selangorrrr!
yg best tuh sebab aku redah je sorang2 naek kete rempoh jalan..
aleh2 TERsampai pulak~ hik

Sape kate pompuan xsesuai main rugby???
BEST giler aku tengok!..
TENGOK jela yg aku mampu..nk main sememangnyer xmampu..
bak kate member aku, diorang leh nangis tepi padang klu tengok aku main rugby~
KECIANNNNNN katenyer..cis!
aku kental tau~ (kotttt) hehehehe

then,
akulepak makan kat Hall Club Selangor..
org belanjer.. Baham jelaaa! hik3
pas mentekedarah, apelagih,
lepak danau kota laaaaa..
cuci2 mata tengok mamat comel~ lalalalaaaa~

p/s: kempunan nk bli minyak wangi BODYSHOP~ T_T waaaaaa

applesakura

Aku pon sayang die jugak

AKU SYANG GILER NGAN DIE NIH!

nih dalm nih..
cube teka apa dalam paper bag nih?
hahahahhahahaha

cak!
OLIE!!! hikhik..
nih lah hobi kucingku olie~

pantang betoi die jumpe paper bag or kotak.
mustilah nk tonyoh diri masuk dalam tuh

hah! nih kerenah mlm semalam
aku nmpak je die masuk lam paper beg aku nih,
ape lagih, aku angkat paperbeg nih gantong kat bilik mak aku
muahahhahahaha

(konon2 nk dera la nih...) siap goyang2 hayun2 itu paper beg!
muahahahahahahaa (gelak jahat!)

Olie dok diammmm je dlm tuh....

pandai plak die nk kluarkan diri dr paper beg tuh..

dah keluar tuh, bukannyer die FOLBIA pon~

keluar masuk...keluar masuk...
syok betoi die main paper beg tuh

tengok!!
buat muke xbersalah! eeeeeee ish~ 
rase cam nk cubit2 je pipi die tuh
arrrghhhhh! geram... nk buat satay boleh??? muahahahaa
jangan! aku sayang die weyh~hik3

--------------------------------------

meyh usha video nih..
dah macam main kat taman permainan dah..
iqin baling plastik (brg mainan die lah tuh),
Olie amek, bg balik kat iqin



applesakura

BERITA TERKINI : SWIMMINGFOOL menyerang Bangsar!!

KUALA LUMPUR 20 Mei - Seorang gadis telah berjaya merakam gambar2  swimmingFool semula jadi yg wujud di depan opisnyerrr tadi! yah!... kuikuikui

Berita dari bilik berita tak bertauliah

ini bukanlah kejadian pertama...tetapi KEDUA!!!! arghh
adoiiiii.. dah macam lautan pacific dah td~~

tuh!
nmpak tuh abg zam jadi paparazzi merakam video
dari tempat kejadian... macam2 adaaaa dalam video tuh.

aku nk tangkap video, tp malangnyer 
lautan pacific sudah sampai tangga opis aku dah.
klu aku g jugak, alamatnyerrr
aku tenggelam bersama2 TITANIC laaaaaaa~

wah!!! kekasih gelapkuh!!!!
die sudah tenggelam setengah dah td... waaaaa T_T

dah nk meroyan dah aku nengok kekasih gelapku hampir karam
tp akhirnyer telah diselamatkan oleh abg zam! 
hik3 cyg kamooooo la abgzam! hik3
harap2 xder paper laaaa hendaknyerrr...

tinggi tul martabat kekasih gelapku ini
sampai ke dalam opis dah masuknyer..lalalaa
VVVVIP la katakan~ hik

aku xmampu nk berenang keluar sana..
takot2 aku menjadi mangsa muka utama surat kabo esok! haaa
terpemes plak kang~ jadi dok diam2 kat tangga jela hehe

korang tengok tuh!
tersekat kat bawah LRT kete2 tuh sume..
jem tuh samapi kemana2 ntah lah...
dan yg pastinyer, 
ader sbuah kancil kat kiri gambo nih,
dah selamat tenggelam!

PERHATIKAN GAMBAR DI ATAS!
 bahagian kiri atas yer. 
ada sebuah kancil biru... separuh kete dah tuh
dah berenang2 lam swimmingfool..

adoiiii lautan pacific nih..
xlalu dah aku nk harunginyerrr... mau tenat kekasih gelapkuh nih
klu sellau cam ginih~

PESANAN kepada org2 yg sepatotnye :
tolonglah korek longkang2 yg tersumbat tuh...
jgn kan kata sampah sarap je,
tikus, lipas, beruang kutub, penguin sume dah mati lemas dah 
lam longkang tuh....waaaa....

sekian dr bilik berita tak bertauliah


applesakura

CINTA MONYET SAYER


hah! 
cerita pasal cinta monyet nih...
korang rase2 kenapa yek  
org bg name die CINTA MONYET??
kenapa x dinamakan cinta ikan lumba2 ke 
cinta beruang kutub ke
cinta kuda belang ke
cinta TENOK ke~~~

haaaa xke lebih sweetttttt bunyinyerr tuh lalalala

erm
paperjelah! hehe


tetibe aku teringatkan CINTA MONYET aku plak.. adoiii

korang nk tau 
bler 1st cinta kera a.k.a cinta monyet aku bermula?
muahahhahahahaahhahaa

---------------------------------------
masa tuh aku DARJAH 3! beb hehehehe
pegh! tahniah kpd aku hik3 
(ader yg lebih awal dr aku x???tahniah buat korang jugak hehe)

jejaka tersebut namenyer Hanif. Bin ape aku kurang pasti plak 
biaserlah...ingatan pendek la katakan..hik3

time tuh aku sekolah kat Taman Sri Gombak.
Die pengawas sekolah, aku plak pengawas percubaan je..(lalala)

ntah camner time die ajo2 aku tuh, leh plak cupid love muncul!(adeyh~)...
g skolah je, tersenyum2 pandang memandang.. (ya ampun~)
biaserla kata CINTA KERA! hik3
senyuman aku pon ala2 kera makan belacan kot~ (aish~)

korang nk tau camner kitorang PUTUS??? haaa
meyh cnih aku cerita~ hehe

ader 1 arinih, kat kantin time rehat la katakan
aku ngan member2 ngah jalan nk ke padang.. 
nmpakla si Hanif kekasih atiku ini sedang berjalan tepi kitorang
sambil tangannyer memegang sepiring mee goreng..
nyum3~

senyum punye seenyummmm,
KEDEPOK! adeyh...
die tersembam depan kitorang. 
kaki die terseradong batu simen kat situ.

aku pon apa lagih, macam biaser..
keluarkan ketawa mengilai versi pontianak harum sundal mlm aku!
pegh!... kawan2 aku yg dua org lagih pon sengal jugak..
ikot aku ketawa! adeyh~ 
apalagih tgu.... si Hanif tuh pon angkat kaki, BLAH lah!

lepas tuh, tengok muke aku pon xnak dah..
MARAH betoi die ngan aku...
or
 MALU????? hehehhe..
aku anggap die marah je lah~ hehehe lalalallaa

sebulan lepas tuh, aku nk pindah..
ader gak aku cr die nk jumpe, tp xdapat dikesan.
membawa diri la kot... waaaa... hik3 

---------------------------------------

p/s: TRAGIS kan CINTA KERA aku?? heee paperpon, aku sampai skunk xjumpe die. nk cr kat fb, ramai plak mamat2 name Hanif. hehe klu die terbaca entry aku nih (ha??xdernyerrr~~) kalau lah kan, aku nk mohon maaf dr hujung kuku kaki sampai hujung rambut! hik3 sorry sebab terketawa kat awak lalala


applesakura

waaaaa...duit dalam "uncang Emas Di bawa Belayar" a.k.a dompet, ader rm3 jer..T_T

TRAGIS!
terasa cam nk puasa plak arinih..
waaaaaaaaaaaaa

td pagi time jalan nk masok opis..
aku nmpak karipap
org jual tepi jalan~ waaaaa sedap gillerrrrr!!!

ya ampon~~~ dugaan~~~

lam "UncangEmasDibawaBelayar" a.k.a dompet aku semlm ader la dalam rm133
aceceeeee~ konon3 cukup lah utk seminggu...cit!
aleh2 kene bayar insurans kat abgLong aku mlm smlm~..adoiii
apelagih~ terbanglah rm130 aku~~~~ syiuuuunggggg~~

T_T

akupon cam biaserlah
STATUS FB! lerr apelagiiiiigiiigiiii
kikikikiki...sume yg membaca status aku pada arinih 

sume menyelongkar dompet diorang..
korang xnk selongkar dompet korang lax? haks

ader yg tinggal rm10, rm12 adeyh~ xder yg lebih tragis dr aku la wat masenih..
aku pemegang record terbaek buat mase ini ! yeah!!
(amboiiii bangga lax..tp cedeyh sgt~ cit!...
weiii aku ngah cedeyh lanih~~~ waaa)

perkenalkan! hehe
si cukulut ala2 kodok tuh, "uncangEmasDibawaBelayar" a.k.a dompet aku la tuh
aku nih alergic skit nk pakai dompet2 lain yg bernama DOMPET utk pompuan!
adeyh~ hee

sila teliti baek2 gambo diatas...hahahahhaa
nmpk x? haaa..ic mak aku pon ader lam uncang emas dibw belayar aku~
kahkahkahkahkah!
astaghafilullahalazim...
"kring! kring! kring!"
"ma, hehe mama jgn kuar g memane yek arinih..
ic mama kat along.. kang sia2 je kene cop indon! kikikiki"

mak aku pon apelagih, berdekah ketawa..hahahaha
ntah xtau bler ic tuh leh tebang masuk lam uncang aku~ adeyh~ hee
dah2...nk sambong keje nih~ hehehehehhehehe

sekian

p/s: aku nk makan camner arinih???waaaaaa

applesakura

"sayer 'F' awak pulak?" - tag berjinggut br nk buat~ hik

pertama sekali, mcm biaserla...
macam la korang xbiase ngan aku
yg sekarang dah dinaekkan pangkat menjadi ultraman taro
kat opis aku nih.. "SORRRYYYYYY sesgt~"

almaklumlah..
"ramai" sgt job yg nk diselamatkan~ adoi..

nih tag nih aku dapat entah abad bile..
kecian cikfyza
kitew...jenoh die menunggu..
dah sampai berkali2 die buzz kat cbox...
waaa sorryyy.. =(.. maafkan lah beta yek.. cak! hee

RULES:

It's harder than it looks... 
Copy to your own notes... 
Erase my answers... 
Enter yours and tag twenty (20) people... 
Use the first letter of your name to answer each of the following ques
tions... 
They have to be real... 
Nothing made up... 
If the person before u had the same first initial, you must use different answers... 
You cannot use any words twice... 
and 
You can't use your name for the boy / girl name question... 

(sepatah haram aku xpaham~ belasah je laaaaa labuuuu 
 kang FYZA mengamok abis sume melayang~ lalala)

18 soalan je???small the picesssss~hik
disebabkan aku xbape nk paham,
jadi haaaaaa HAMEK ko!! hehehehe


1. What is your name : F.A.R.A.H
2. A four letter word : Four 
3. A boy's name : Fadhli (fafafafafa~)
4. A girl's name : Fafau 
5. An occupation : Furutera 
6. A colour : Fijau 
7. Something you wear : Faju t.shirt fink 
8. A food : Furtabak fayam  yaaaa fampun, filer funyer fedaplah!!!!
9. Something found in the bathroom : Fabun fandi MAY! 
10. A place : Fangkor! 
11. A reason for being late : fenink2 la td foss~~ forryyy~~~ 
12. Something u shout : Fullllaaaaaweiiii 
13. A movie title : Fast & furiussss 

14. Something u drink : Fescafe ais!
15. A musical group : Finkin Fark

16. An animal : Felalang 
17. A street name : Fetaling Freet
18. A type of car : Fatria FEOOOOOOO!!!!


selesai pembelajaran kite pada hari ini~ hee SENYUM!
--------------------------------------------------------

haaaaa???...kene tag mengetek la plak..
20 org??? adoiiiyai..
aku ader 2 mukasurat kabar nih nk senaraikan nama2 nih~ 
tapi MALANGNYER
surat kabo ituh mak aku dah pakai wat bungkus nasi lemak pagi td.. adeyh~
camner yek??

DIPERSILAKAN BAGI KAMOOOO yg dah baca entry TAG aku nih!
hahahahahahahhahaa padan muke! hik
TIPU dosaaaa...lalalalaa hee

TERASA CAM NK TAG ORANG LA PLAK~.. (mengade)
bg yg tersenarai, korang adalah diantara pembaca2 blog aku yg aku sayang~
up2u, nk buat ke x yek..hee tp klu leh buat laaaa hee
"blog meraka best! jom terjah! hee sape terjah, dpt 20sen~ 
t aku bank-in...lalala"

-------------------------------------------------

p/s: masalahnyerrr skunk~ aku sendri pon xbape nk paham ape yg aku jawab nih.
korang paham ke???hehe belasah 1 HENGGET!

selingan gambo mlm semalam..
aku n family melepak naek KL TOWER!
benda free beb! sape xnk ~ hik2

applesakura
Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!