Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

really sory~ aku bz giler~

REally really soryyyyy bangat~
aku giler punyer xsempat nk update aku punyer blog..
tahap dewa bz..
keje kat opis dah macambanjaran titiwangsa dah nih..
rase macam nk berdiri atas tuh, terjun! wah! jgn jgn! berdosa mbunuh dr nih hee ~...~
itu nk buat ini nk buat..event sana sini.. nih pon br abis wat High school musical and Malaysia World MachingBand Coompetition... bakal tiba nih Echo Challenge 2009 pulak..
Designer kat company nih plak ada 2 jer...
klu ader nk jd freelancer kat sini, bg tau yek...
really need it! seriously! but sorang jer la hee

dan pastikan anda mahir menggunakan imac 

btw,thankz kpd yg still sudi melwat blog nih wlaupon citew2 aku yg kat blog nih dah basi..hee
yela, namepon x update kan lalalala

n thankz jugak kpd mereka2 yg komen n
 xabis2 tanyer biler nk update blog..
ceyh~ bunyi cam ramai jer peminat akunih kan hehe 
anyway, kene tunggu tangan aku ader lagih 2 la kot  br aku update hee sebab terlalu bz.. nih pon aku cecuri jer nih..

oklah, nk caw..
kang kantoi plak hehe

bye~

cya!

post signature

7 komen best!:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

jgn hambakan diri pada waktu slalu ye...huhuhuhuhu...

appleCuBbyz said...

hambakan dr utk dunia dan akhirat apa salahnyer kan hehe

sue said...

huhu oke2..wat keje tu

MissXyanne said...

pttla diam jer...
windu celoteh kamu!!
kje hard, play hard jugak, la..
ngehehe

appleCuBbyz said...

tula, rindu berceloteh lagih meyh~
hehehehhehe..play dah abis hard dah kat game2 facebook hehehhehe

Ries Lee said...

apple ni kreatif la...
dah tgk blog apple yg lagi satu...
wow!
aku suka org kreatif!

appleCuBbyz said...

hee maceh Ries Lee.. hee
ala..blog tuh dah lamer xupdate..
tuh keje time rajin je..muahaha
skunk nih xder ruang nk wat artwork dah ..hee >.<

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!