Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

HAPPY BIRTHDAY to me~

happy birthday to me
happy birthday to me
happy birthday to diri sendiri
happy birthday to me..
hehe

arinih aku jadi besday girl weyh~ huuhu
semalam aku sambut besday ngan member2 aku n with my bf ofcouse ler
hehe...
tQ geng~...best giler tau..
walaupun suprise tuh memang wat aku TERsuprise..ler kui kui..

Nak tau1 citew x?..hehehhe
punyer lah diorg nk wat suprise kat aku,
tgu punyer tgu, xpasan plak lilin kat kek tuh dah pasang lama.
yg lagi wat sketsa besday aku nih best, sampai2 kek je, diorg suruh wish..
Tp, tak sempat aku nk wish dah terpaksa tiup dah.
maner tak nyer....lilin tuh dah tinggal ciput je.
siap meleleh kat atas kek dah..ngerije aku tengok...tuh tiup cepat2 tuh..
siap bunyi lilin tuh dah macam bunga api dah..hehehehehehhehe
takut kang xsempat nk tiup meletup palk umah...heeeeeee~

Best befday eva! eva n eva~... maceh bb, baem n wan...
Sebab wat aku rase terisi sangat!..
Idup dah xbosan macam dulu lagih dah


nilah rupe kek aku yg dah xmacam kek dah
hehehehehe...
lilin pon dah xrupe lilin dah...
hehehehehhehehe...
tQ bangat!..
xkan aku lupekan hehe
lepas makan kek...dah kenyang sume..
diorang main gitar tuk aku..
waaaaaaaaa~
soooo sweet..
wlupun suara Baem tuh agak "sedap"
tp die tetap menyanyi tuk mmeriahkan suasana..
waaaaa tQ Baem..Wan,ko petik gitar best la..
And buat bb, I LUV U! maceh tuk nih sume... n tQ tuk adiah tu.
Hari paling menggembirakan wat aku~
-WhtEvaILike-

7 komen best!:

KaPaLs3LaM said...

Happy Bzt Day To My Fwen,
Farahahaha!!!Long Time no "date",
ahak...guro aje...umur anda??
hehehe... XP

KaPaLs3LaM said...

Happy Bzt Day To u,
Happy Bzt Day To u,
Happy Bzt Day To Farah,
Happy Bzt Day To u,
Happy Bzt Day To u,
moga hari2 mu indah n apy2 selalu,
umur anda sekung??Hehe!!!

appleCuBbyz said...

hahahahha maceh saabat ku man huhu..
wah~ ingat gak yek kat aku..
maceh maceh~ kuang kuang kuang..
date yek...
wooooooooo insyaallah beble kite lepak la lagih yek...
fara dah 23 tahun lerrr huhu

alamak,dah tua plak bunyi nyerrr >.<

daten sri rara said...

tadaaa
along
saye menampakkan dr di blog anda
hehehehe
happy bufday
waaa
dat day sampe kul bape meh?
=p

appleCuBbyz said...

siapakah anda wahai si daten sri rara??? hehehhehe
menyibokkk ajaaaaaaaa hahaha
sampai kul bape yek... erm ntah la..
kul2 camtuh la baru balik umah hehe >.<

Yana said...

hepi belated bufday:)
my bufday this coming 13th

appleCuBbyz said...

oh ya???hehehhe
january gak la nih yek huhu
ok,apy becoming befday yek..
takut xsempat or terlupe nk on9heheheh >.<

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!