Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

serammmmm!




Eeeeeee... kadang2 aku terpikir gak la...
Antu nih tul2 ader ker??? o0o0or die datang time kite rase takot ajer?
ermmm korang rase plak? sebab,ader org die leh nampak benda2 nih time die penat jerw..
ermmmmm camner tuh yek?

Klu nk tanye aku nih,penah la nmpak sekali time aku diploma kat kuantan dulu.
terbang atas bumbung umah. tuh jela..
seram sejuk tetibe. tp, bab2 nampak face to face xpenah la pulak. heeee



Ada member aku nih, die teringin sangat nk tengok or rase benda2 nih datang kat die. masuk badan die ke apew ke.. then malam kelmarin, benda tuh datang kat die..
haaaaaaaaaaa, tuh la lain kali klu xnak,jgn niat! kan kan??


Lagih 1 kan, napew yek..mentality kebanyakan org takot sangat klu antu tuh berambut panjang, pompuan, berbaju putih.??? napew yek?. Kat Malaysia nih klu antu jer mesti xlepas dr kriteria cam tuh..terbang2 la.. tp,klu masuk bab vampier,ansem palk tuh macam citew twilight tuh la! hehehehhe lagih ramai pompuan nk tengok aderla..bukan nk tengok sebab citew antu tuh takot pon, haaaa tp sebab hero die ansem ajerrrrr hahahahahha tulkan? member2 aku giler bangat kat mamat twilight tuh! ansem kate diorng hahahaha...
Pontianak harum sundal malam pon sama. Awek cuun gak die amek jadi antu..hahahhaaha


Time sekolah2 dulukan, korang pon mesti selalu dengar citew2 antu kan?
lagih2 yg dok asrama cam aku nih.
Memang banyak la citew2 antu aku dengar. Tp, yg peliknyer, citew2 antu yang aku dengar nih, member2 aku yang kat asrama sek lain pon tahu gak...sama jer.
Bila pikir balik, antu2 nih ader adik beradik yang sama ke kat sume sekolah?
same jer citew nyer.

Salah satu cite yang terlalu pemes sangat yang takleh aku lupe tuh, antu yang dok atas loker.
bile malam jer, klu ader yang lambat tdo je, die start la counting. "1 dah tdo, 2 dah tdo, 3 dah tdo, erm 4 eh belum tdo lagih?" hahahhahahhha kan? agaknyer, antu nih ader duty tiap2 malam g sume asrama kot. tuh sume asrama sejarah cite yang sama je ttuh.. heeeee

Cube bayangkan, klu malam karang korng dok sorg2 then,cube korang bayangkan...
ader antu nih berbaju putih,berambut panjang, pompuan, mengilai dok kat kerusi hujung bilik korang xjauh dr tempat korang duduk tuh. haaaaaaaaa, agaknyer aper korang rase yek? hee




tuh je la aku nk bebel arinih... sebenarnyer banyak lagih citew antu yg pemes2 nih..
t bebler kite lepak cite lagih..klu koranga der citew antu yang xleh korang lupe, jom la kongsi sekali heeee~ >.< -WhtEvaILike-

2 komen best!:

cima said...

"1 dah tdo, 2 dah tdo, 3 dah tdo, erm 4 eh belum tdo lagih?"

hahahahah~
setuju sangat la
mmg kebanyakkan nyer cite yg same berdasarkan pengalaman

hurm~
nk kongsi kisah gak!
dulu ada gak time dok kat teknik
geng cima terpikir nk maen spirit..
hahahha~
jd kisah lawak pon ada

satu malam tu abis sume blackout kat satu bandar, termasok la skola kami...kami yg da rancang tu amek la pluang ni nk try maen spirit konon...time tu tgh prep malam...kami naik la tingkat paling atas banggunan skola, depan bilik LK...seram2 sejuk gak la d wat nyer..

nk maen tp ta tahu cam ne...cam2 la dlm aty ni bergaul2...tibe2 ada satu lembaga datang...kami ta nampak sbb gelap sangat kat c2..

nk tahu pe jd??

kami kene sergah ngan pak gurd..die halau kami, kami ngan muke cuak pon lari la lintang pungkang sampai selipa pon pts...

ta leh lupe la kejadian malam tu

hihihi =)

pss: follow my blog k

appleCuBbyz said...

heheheh serius???
wah~ pengalaman yg best...
ish nasib xsempat nk wat..
klu wat, mesti jd pengalaman ngeri yg xdapat dilupakan kan??? hehehe
wokeyh~ thanx berkongsi citew...

t leh kongsi citew lagih hehehe

-WhtEVaILike-

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!