Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

jaga2,ko kene tagged dek aku

tagging by ielamorientes...haha

Bukan nak kata apa la kan... aku nih pelupa laaaa... punyerla lamer iela tagged aku haaa. Sorry iela..nih aku nak wat la nih hehehe

Yah! Yah! pecut 100meter nih...haaa sampaipunnnn.. click!click! akhirnya~

hahahah.. jgn terkejut~..hehe kat bwh nih, adalah dompet aku... sahabat aku dikala aku melangkah kuar dr pintu umah...hehe..cam biaser la, klu aku bwk benda nih, kompom la aku sangkut kat pergelangan lengan aku je sentiasa. time makan pon. haaaa pelik kan???hehe

hahahhaa..mari aku tengok apa yang ada......jeng jeng jeng....wah! pengsan! terok giler..banyak giler barang aku sumbat lam nih kan..hehe. Mari kitew tengok apa yang aku letak..haha,... (tarik nafas yek..)
1. Duit@ Ongkos ku utk idup hehe..Br dapat duit rm2 tuh tau..nk simpan
xlupa jgk, slip baki aku kuar duit seminggu yang lepas (lupa buang daaaa)
2. Kad2 ku.. Kad CIMB,b.Islam,MyCrd,Matrix and tersesat pulak 1 bisnes kad akak kat lowyat tuh..hehe..Aku dapat time g teman member aku bli kamera kat sana.. biasalah.. customer kan.. kompomla die nak jaga..pelik. aku nih slalu cam pak je kad2 merepek nih.. boleh pulak la aku simpan yang nih ..ish ish ish..xlamer la tuh huhu3. Syiling 20sen dan 10sen.. (sikit je kan? hehe..gula2 pon dpt bli 6bijji je hee)

4. Pendrive 4G kesayangan ku.. (wlu pon ada xtenel 300G + 80G pon, pendrive 4G nih yg aku slalu bwk g maner2..hehe cume g jamban je aku xbwk hee ting*)

5. Cincin NIKE pemberian Bby (sebab Bby ku ah bg new cincin yg lain.. kali nih, kitorg dua2 pakai design yg sama..eheh jd cincin nih dah xtau nk letak kat jadi mana... blurrrr.. jd die dok lam dompet jela..)


hahaha..then skunk aku akan mencari mangsaku pulak haha :-

1. bEnTaNg**
2.C-Ha Nasiha
3. echa
4. cima
5. velovenadiavexia
6. ~hujaN guLa-gUla~

TAhnIah!!!!(padan muke..hehe)

--WhtEvaILike--

2 komen best!:

miSs.BoBo said...

selamat....
aku x kene..
hahahaha..
wei...
naper x leh vote?
aku bekoba2 mau vote neyh..
x kuar pong butang2 nyer..


^0^

appleCuBbyz said...

hahaha dah abis da tarikh tutup nyerrr hehe xper..t aku bg khas kertas tuk ko yek hehehehe..
maceh yek cyg kuuuuu...
malas nak tgu lelamer,lagih aku nih bukan slalu leh on9 nak betoikan apew prob kat blog nih pon xdapat...
syg sory yek hehe >.<

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!