Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

akibat wat salah..

Cube teka mata sapew? hahaha.. penat seyh nak wat mata die nih..
asyik silap proposition ajew..hehe.. aku wat potret die nih bukan apew, saje jew sebenarnyerr hahahahaha... adiah FREE tuk my Bby!..
cOz arituh aku ader wat jahat ngan die hehe... Buat dosa la katakan.. tuh kene kipas baekkk punyerr hehe kene mintak maap tuh... kang xmasuk syurga pulak aku heheAnyway, bibir / mulot nih pon satu hal gak.. oleh kerana bibir die nih mungil (perasaaannnnnn) hehe jadi, akupon letak la pink sikit.. aleh2 jadi mulut pompuan daaaa.. letak misai n kumis skit pastuh pas touch-up skit lagih, baru lah ok...
klu x, aku pon seram nk tengok beb! serius! hehe
klu korang nk tengok ngan lebih besau n dahsyat lagih, lepak la Deviantart aku yek
hehe...soo nih la gambar penoh nyer...
Sebenarnyer, nih first time aku wat potret pakai photoshop beb..hee sebelum nih pakai manual jerrr...Xlawa, korang tutup je la mata yek hee
ala2 jambu air gituh.....hehe

"Sorry Bby, di sini hamba ingin mmohon maaf dari ujung ambut hingga ujung kuku kaki B yg dah lamer xpotong tuh hee di atas kejahatan yg dah ayg wat =P 0-0 yek" (alamak...cam ari rayer plak)

soo cya!

--WhtEvaILike--

3 komen best!:

fezaL Mohd said...

haha kacak sekali

miSs.BoBo said...

lawa dow...
kalo aku nak wat?
kim slm la..
kemalasan melande dri ini..
alamak~
kantoi kuku lame x potong..
hahahahahaha...
klaka jerk aku bc conclusion ko..

^0^

appleCuBbyz said...

fezal : hahahaha kacak kerr??? hahaha jambu aderlaaaa kot huhu

miss.BoBo : hehehe oh cygku.... hahahahah tauxper..biaserlaaaa terbuat lebih perisa plak..aiyoooo kuku kantoi panjang huhu... nih bukan kerajinan melandaa dr pon, ini kerana kekesalan yg BESAU melanda dr hehe

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!