Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

bad day aku daa..


Aaaaaaa sakit ati aku.. boleh plak tayar moto aku pancit rinih! aaaa

padahal dah tubeless dah tuh..sengal~

nAK dijadikan crite, bler aku dah benti kat stesen minyak shell tuh, tetibe je sorang pakcik nih datang.. 'ai, makhluk nih mcm tauu2 jew..." sungguh menimbulkan kemusyhkilan kan? hahahaha tp, bkn rezeki ko la pakcik. tuh la wat dajal ngan aku lagih, aku pakai tubeless xpakai tube yg ko bwk tuh.. sorry la beb~ sebenarneyr aku geram tul, wlupon mgkin bukan pakcik tuh yg dajal aku, tp aku tetap gak nk ckp, yg die yg peDAJAL aku rinih! xkirew xkirew~.. tambahan pulak, aku kene naek moto yg dah pancit tuh, kat hyway, kene cr jalan pulang ke umah~ tragis tragis~

tayar blakang plak tuh yg pancit, rase cam nak willeyyyyyy pakai tayar depan jew time balik tuh.. hahaahaa


ader la brangan sikit2 camnih hee

Bak kate George, abg kat opis aku... "arinih bad day aku lah" waaaa~

last2, aku balik umah tukar pakai motor nouvo itam adek aku pulak.. mujur ader moto lain kat umah, klu x??? alamatnyer aku kene tumpang lori ayam lah~ hahahaha padan muke aku~ huhu..

tp

yg GOOD NEWS plak, aku dpt check RM250 dr boss arinih! yahoooooooo! haha utk keje 5 ari minggu lepas tuh.. leh la aku betul kan tayar motor tuh ngan blanjer mama n adik2 aku.. kan? kan? baek sungguh aku nih kan? hahaha perasaan~..

soooo, tuhjew la rinih kot. aku mau tdo nanite


cya!

post signature

12 komen best!:

naz said...

i pun harus dibelanja haha

NURUL HARUN said...

hehehe. sian dia! ;p

Abdull Khair Kamaruddin said...

belanjer sy la.

appleCuBbyz said...

hehe naz ngan khair..amboi kemain yek mengepau akuuu hehe

nurul, maceh la sebab aku nih memenag patut kene kecian kan??? tragedi June tul lah~ waaa

♥reEn♥ said...

adeq pun rase pakcik tu yg dajal..
yela..
macam taw2 je moto akak pancit..
hahaha...
lori ayam pun besh ape :D

appleCuBbyz said...

hahahhahaha..
tauxper..
eeee dah mennyumpah seranah dah akak time bawak motor pancit tuh balik umah tau..
eee geram tul..
suke wat duit senang! eeeee...

lori ayam best gak kan...leh cilok seekor dua hehe

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...

ankel rap kalau lalu sebelah kamu.ankel wat tak kenal jer.siap wat aksi ala2 mat rempit untuk sakitkan ati kamu..huhahuha..
then da penat baru tolong si apple ni..tp tolong tgk jela kan..

appleCuBbyz said...

ish..jahat!... xbek looooorrr..
nk wat aksi ala2 mat rempit??? hahahah eleh, apple leh jer follow
hahahhahaa join the club kui kui >.<

RobinHood said...

Derma Skit Untuk Dana RObinhood Beli Guitar Baru! ;p

appleCuBbyz said...

derma yek?? bapew nk? 20sen cukup? hehe

miSs.BoBo said...

cyg!!!!
lame x update ko...
congrates dpt keje..
n aku pon dpt keje juge..
but x sehebat ko la...
hehehehehe...
chantek ko memakai tudung itu..
suke2..
aku nak tgk live okey...

syg kamooo..

^0^

appleCuBbyz said...

hahahahha... yolah tuh cantik~ wekkkk~ hehe
tahniah gak ko dpt keje... kurang2 xla makan tido makan tdo kan? alaaaa, t jgn lupe blnjer aku~ hee

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!