Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

inilah Hobiku!

Inilah hobi aku dan tabeat aku! hehe
iaitu
mengumpul duit syiling 50sen!

lihat lah dunia!..
aku perkenalkan tabung bear bear aku hehe HAPPY!
banyak giler dah..sampai kepala bear aku dah pon....
oleh yg demikian...aku ngan bangga nyer atas nasihat mama kuh..
ingin menukarkan ia di kedai...
bila dikira2 ader la lebih kurang rm230+ gituh..waaa
banyak tuh!
bak kate ayu (bff aku) "leh la shopping ROXY!" hehenih lah sebahagian dr duit yg aku dah ternak tuh hehe..
ramai gak~ hee

aku ingat lagih time nk kumpul duit nih.. punyer lah seronok.. member2 aku pon xcited tolong aku kumpul, cr hehe.. nk senarai kan bukan nak kata apakan..
special tahnkz to SiGEdiq aku yg beriya2 carikan n tukar duit 50sen, jugak tuk bff aku dila, ayu, anding, baem yg xjemu2 tukar 50sen ngan aku! hehehe
tuh aku cyg giler ngan korang tau! hehe muah!dah kosong! hehehe togel dah die hee..
wah! nih bukan gambar terlampau ok..hehehhee
nih la gaya mama n iqin (adik manja aku) ngah berusaha bersungguh2..
nk tau diorang bantu aku watpew??? hee

kitorang tengah mengkelaskan duit syiling 50sen nih
mengikut tahun!
hahahhaha..

keputusannya:

aku dah beroleh majoriti banyak tahun.. dr tahun 1970 - 2009
dan 1967 jew utk tahun 60-an.
tp
skunk nih aku nk senaraikan beberapa tahun yg aku TAK dapat!..
aaaaaa bengang giler...
tahun2 nya ialah : 2006, 1995, 1985,1986, 1974, 1975, 1976 dan sume tahun yg bawah dr 60-an!

aaaaaaaaa..bengang giler!..dan skunk nih aku ngah berusaha tuk cr yg aku TAK dpt tuh.
Bak kate mama aku, "mungkin tahun yg xder tuh, xkuar duit 50sen kot "
hahahahhaa...ader2 jew mama kau nih! hee

buat member2 yg ader 50sen lam dompet tuh, apakata selak2 tengok tahun die.
manerlah taukan..terkene plak tahun yg aku xder tuh..leh la contact aku klu ader..
hehehe aku blanjer korang makan hehe
Hobi ini hanya suke2 jew.. !
dan aku amat edicted to it! wee

cya!

post signature

12 komen best!:

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...

leh antar kat bank rakyat tu..support syiling mesia yang makin kepupsan...huhuhuhu

appleCuBbyz said...

hahahaha..yeke dah makin pupus??
Lorrrr br tau nih..
wokeyh~.. menurut perintah sir! hehe

miSs.BoBo said...

wah~
ROXY menanti..
da masyuk member kuh ini..
ok2..aku akn check..
maybe ckp mama ko btol kot..
ntah2 x wujud kot 50 sen time tuh..
hehehehehe...
keep it up..
aku nak kumpol duet ketas la plak..

^0^

appleCuBbyz said...

hahahhaha...wahai miss bobo..
roxy itu adalah kamo..
kamo adalah roxy! hehehhee

duit kertas???huhu..
menarek2...cepat2 t leh la aku bantu ko mencapai matlamat mu itu hehe >.<

♥reEn♥ said...

banyaknyer..
huhuhuhuhu...
nape gi tukar..
simpan la tok duet raye..
:D
hehehehe...

LuvLeen said...

yea!! fara nak banje!! =)

appleCuBbyz said...

amboi reEn... simpan tok duit rayew?? o0o0o angan2 nk kak farah bg kat kamo la tuh yek...cit! heheh >.<

Luv Leen yg cumelllll, nk fara blanjer? no hal punyer... nanyi la lagu negaraku kat depan umah farah nih.. t fara blanjer burger special hehehhe >.<

kif_0206 said...

kalu duk kat kolej,blh basuh baju pakai duit syiling 50sen tuh..huhu

appleCuBbyz said...

hehehe kif..hahahaha a'ah kan? hehehe
fara nih syg sgt duit 50sen nih.. membazir plak rase klu sedekah kat mesin tuh hehe

*{* S*7*R*4*W*B*3*R*R*Y *}* said...

byknye duit dye....

*{* S*7*R*4*W*B*3*R*R*Y *}* said...

manyaknye syiling dye....

appleCuBbyz said...

tuh la..kaya ngan duit dan syiling hehehehhehe...nk? hee

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!