Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

bosannyer idup nih

hehe..
aku bukan nak kata apa la kan..
kebosanan tahap cipan bertanduk rusa dah aku nih dok umah..
biasala...study udah settle kat shah alam..
skunk nih ngah menanti kerja dan menjalani interview yg banyak haha
bosan bosan bosan!

tp, semalam ngan arinih, aku apy gilerrrr! hehe
kerana~....siGediQku lepak kl huhu..hee..


yeeeehaaaaaaaa!


amat rindu lorrr ngan si GediQ aku ini.. yela, die practikal kat kluang kotttt..
amat jauh lorrr~..sampai bulan7 pulaktuh..
bler die lepak kl nih jap, lega sikit aku..
kurus kering dah ku tengok die..
sooo aperlagih, aku pon mengeluarkan skill2 memasak aku (memasak ker???haha)
mau bagi die gemok dan tembam..hahaha (padahal omak den yg masak hehehe)


t xla nmpak aku nih tembam sgt..
sebab
die lagih tembam kan? haaaa..
bagus x rancangan aku hehehhe..
(sory la bby kuh huhu)

sooo..arinih,telah penoh ngan aktiviti ke lowyat..
bersama2 siGediQku,mama n kawan mama (untie Chencana)..
dan dgn bantuan dan nasihat siGediQku, untie chencana telah berjaya membeli sebuah laptop Acer ...alaaaaa yg kecik tuh.. dengan harga rm1400 (warna itam you~) disertakan juga gift oleh org kedai tuh, hearphone, cooller laptop, keypad protecter, mouse, rantai lock for laptop, beg ACER n yg paling xleh blah...pendrive 2G secara PERCUMA!..
fuuh! berbaloiiiiii!..muah muah kepada siGediQku!..
bab yg xbestnyer pulak,aku jd driver diorang..waaaaaa...


berbalik kepada kebosanan aku dok umah nih..
aku nk gak la kongsi2..hahahaha
aku tau, ader yg senasib ngan aku nih

bangun pagi, basoh muke.. tengok cermin..belek muke.. ada jerawat ke x..hahaha
bukak laptop, bukak FB main pet society.. myspace, and blog
bukak periuk wah ader nasi + lauk...makan
eeee masam la aku nih..mandii
bosan...ym plak..
bosan lagih...lepak tengok citew cd or paper jew la..
mama balik,lepak sesame tengok tv..citew matahari..
solat...tgok bitew. (ker???hehe) bosan lagih..
dah xtau watpew..gayut tepon jap..
bosan lagih...ish baek aku tidooo...

esoknyerr??? erm camtuh jgk laaaaaaa.. bosan kan???waaaaa

tula..idup kekadang memang mbosan kan..
tp
xselamanya membosan kan kan??? hehe..

cya!

post signature

4 komen best!:

ielamorry said...

hearphone?

asal macam pelik je dgr perkataan itu?
ke headphone?

ahhahaha :P

saya pon sgt borting dikala ini. huaaaaaa :(

miSs.BoBo said...

hahahahaha....
aku merasai nyer la babe...
buhsan tahap cipan tanah..
ahaks~
suke la 2 si gediq dier dtg...
ilang windu kan..
baper rumput yg dier kire 2?
nak taw gakz aku..
hehehehe...

^0^

appleCuBbyz said...

a'ah hearphone la kot..
ala, kecik yg cocok lam tinger tuh.. hehe
bukan sama skali headphone yg besau tuh.. wah~ klu dapat tuh menarek gakx~ huhu..tp bankcrup la die t hehehehhe

tauxper..tahap dewa arimasen cipan terlangkup lam peti ais dah nih >.< hehe

appleCuBbyz said...

uik miss bobo...
hahahaha tauxper...
amat rindu die lor...huhu
erm bapew banyak rumput yek??? jap lagih aku tanyer die heheh... >.<

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!