Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

tag ko mucuk!



haaaa...setelah sekian lamer aku tangguh nk wat tag nih.. nih special tuk ko mucuk! ko nih memang meyeksa aku lah..eeee dush dush~ hehehhee tp xper, demi mucuk yg kurang sikit cute dr aku tuh, nih aku jawab hehe (wooo susah tul nk dapat mood nk wat tag nih hehe)

first
1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda..
dengan laju aku dah copy dah hehe

2-Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini..
lima ajew???wah...rambut gugur pk nih ..
* die lah tukang bg tag dan menyeksa aku
* dielah budak paling rajin update citew kat blog diew hehe
* dielah budak yg suke komen merepek2 kat blog aku hahaha (fitnah nih hee)
* die suke tido ternganga (hahahhaa fitnah lagih..ampun~ hehe)
* dan terakhir (at last~) die seorang member yg cool n semestinyer cute! tp kurang cute la dr aku hahahhahahahha



3-Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima Award Seterusnya..
fakta tentang aku??? aiyooooo..
1. aku nih kuat makan


2. aku nih klu dah tdo lewat, bangun pon xhengat punyerrr hahahha bak katew org, tdo mati! hee


3. aku cute! hahaha perasaaan~

4.aku nih TAKcengeng ok.. hahaha maksudnyer aku nih xsuke nangis.. tp klu aku dah nangis means memang sebak giler lah tuh! haaa


5.aku xsuke dipermainkan, diperbodohkan, diprkotakkatek kan atau yg sewaktu dengan nyer dek makhluk Allah bernama LELAKI!

6. sekali aku suke,aku akan terus suke slamanyer! tp klu aku dah benci, dengar nama die pon lehwat aku maki 7 keturunan ... "wah! dahsyat giler ko nih fara!".. br tau ker? hehe


7. aku xleh tdo tanpa bantal buchuk ku! hee


8. aku suke giler,bangat, sangat ngan GITAR.. apa saja yg berkenaan ngan gitar.. termasoklah org main gitar.. bg aku, org yg play gitar depan aku nih romantik n leh wat aku cair...wah!!!!...

9. LIMA benda yg aku syg: family, siGediq, hp, WRA 265 dan laptop COMPAQ ku..

10. dan aku syg giler insan bernama NORHISHAM ABD RAZAK!


4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka..

erm tuk saper yek??ermmmmm oh!

* missBobo ~ gorgeoussss bebeyh~ cute bangat! bff ku!..
* ReEn ~ sorang yg cumelll bangat!..n beranak lesung di pipi hehe
* ielamorry ~ becoming model hehe..
* kupu-kupu cinta~ Dr cinta hehehe..banyak post die antar best!
* kiwi bulan ~ aku suke nickname die nih hee..
* allessandra ~ she's cute seyh!
* iznie~ si cute yg dok jaoh giler dr aku..hehe..
* daisybee ~ die ini bini nas hehe..cubby n cute jgk
* chipsmore ~ si cumel lipsice! haha..
* tora tora ~ post si cumel ini amat best..suke aku baca
* miwa ~nama yg jarang aku dengar hehehehe but nice n cute meh!

dan

tok sesapew yg terasa nk wat tag nih, aku persilakan lah sesangat hehehehe

cya!

post signature

2 komen best!:

miSs.BoBo said...

yeyeyeyeye...
aku dpt award...
thanx bff kuh..
kamoo gorges juge...

^0^

appleCuBbyz said...

hehehhee...
cecemer kaceh! heee...
suke yek?? nk upah nih..
ice cream sekotak! heheheh >.<

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!