Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

Genting time!

first of all aku nk say,
HAPPY BIRTHDAY
to my beloved best prenz ANDING! hehe

semalam aku n member2 aku,Anding, Dila, Ayu n Abg Erol lepak..hahahhaha...BEST GILER!..
walaupun hanya kami ber5,tp suasana riuh macam bawak 1 kampung hehe
FISRT sekali,sesampai jew aku kat umah dila, kitorang celebrate birthday anding. tiup lilin, potong kek..juz a simple one laaa..hee.. bg bestday present kat die.. adiah apew?? hehe aderlaaa hahahha
then..
kitorang b- ke GENTING!..menaiki kete abg Erol.. hee.. seterusnyer di dalam kete kabel plak.. haaaa..cam biase la,pic time! hee.. baru naik kete kabel, aku dah gayat yek.. terok betoi.. tp jgn xtau, hehe bukan aku sorang ajew yg gayat..rupa2 nyer abg Erol pon se geng ngan aku
hahahahhaa terima kaseh kepadanyer hehehe xder la aku kene gelak sorang huhu

nih lah permainan pertama kami disana.. kuda pusing2 (aduh lupe namernyr hee)..
macam2 lah kitorang main senangcitew.. nk letaksume pic xdapat.. jd korang tengok jer la yek..menjamu mata la katakan hee..
nih aku ngah syok naik kuda nih hee BEST!abg Erol dah cam budak2 pulak heheAnding si Besday boy! hee suke nyer die, masuk Genting FREE~ wahapy jer ayu dapat naek kuda pusing2 yek.. sakit perot sume lupew hahanih plak dila..sonoknyer la muke die dapat naik akete sorong nih hehe..haaaa...nk tau citew disebalik gambar dia ats nih x? hahaha meh cnih aku nk citew hee..
biaserla..akunih sume org tau..takot naek benda pusing2 nih.. lagih2 yg 360 drjah..
nak dijadikan citew,budak2 nih nak naik kapal pirates nih.. alaaaa yg beralun 180 drjah tuh..
uiiiii~..aku nih punyer lah xnak naek..takot beb~..

tapi, setelah dipujok dipujok dan dipujok oleh mereka ini.. waaa aku ngan gentar nyer naek~
bler dah naek tuh, tau2 jewla kan .. jantung aku nih macam nk luruh..
blom lagih gerak.

tp bler dah gerak, dah berayun...haaaa..best la pulok~ hee
aku siap angkat2 tangan lagih weeeeee~.. kitorang dok berdepangan..
dila, aku n ayu belah sini, anding ngan abg erol sebelah depan kitorang..
tuh yg aku dapat capture pic di atas..hahahhahaha
aku ingat aku lah makhluk paling gayat.. upenyer ader yg lebih trajis hehe
hahahahahaha...
ucapkan tahniah kepada penggayat seperti aku dan abg Erol hehe
pulak, sempat lagih aku tagkap gambar kat atas kapal tuh hahaha
sungguh bangga aku rasa hehe.. (uik, ader plak makhluk dok blakang kitorang wat peace..ish ish)

Hantu terlepas dr zoo! hahahannih aku versi oversea hehe!
hahaha..

pas balik dr genting, sebelum sampai umah, kitorang pekene kuew teow special kat Bunga Raya.. wah giler banyak udang die bg..naek muak dah aku amkan udang aku rase.. hee.

paper pon, arinih, adalah ari yg paling sonok giler lam sejarah idup aku ngan korang!
pas nih, ingat planing nk g bekelah kat sg Gabai plak hee..

cya!

post signature

3 komen best!:

appleCuBbyz said...

hehehe..klu nk tengok pic bebanyak lagih.. sila la g tengok pic kat myspace aku yek..hee lalalalala >.<

miSs.BoBo said...

besh kan time tuh..
even aku senggugut..
kowank mmg besh..
especially ko..
ujian bg aku tok pujok ko naek mende2 tuh..
hahahahaha..
aku ngah gelak sesowank..
ingt keletah ko n aku..
vacation plng besh..
mish u...
sedey~
^0^

appleCuBbyz said...

wah!..indu sama ko..
teringat telatah kitew lam kete kan?..hahahhaa..
dila dah lemau dah..
kitew masih cergas..hehehe
asyik gelak ajew..
indu ko!..muah!
>.<

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!