Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

sory soryyyy...

sory la sebab aku giler nyer bz.. bz ngan degree show.. accessment,xtenel lagih..tambahan pulak, bler malam jer badan aku penat giler.. xlalu da nk bukak nk story pepanjang.. t insyallah aku updates yek klu larat..hehehe sory la sesgt.. tp citew2 korang, aku baca..jgn isau... tangan je malas nk "bekerja" hehehe..

salah satu petikan work sengal akuuuu~ hehe

tapi, paper pon, apa kata korang komen skit work aku nih.. hehe bukan la nk katew apewkan.. xla best sgt pon. tengok jew la.. nih aku nyer client, MyRasa Honey Pop breakfast cereal (buatan malaysia beb~) ianya hanya dijual di mydin sahaja. ala2 haney star laaaa hehhe klu korang xpenah dengar tuh, aku paham sgt~ hehehehe sebab dulu pon aku xpenah dengar heeeee~

sooo kat atas tuh billboard. yg besau2 terpampang kat tepi jalan raye tuh...buat yg xtau, aku bgtau wee satu je la yg leh aku letak nih.. t aku citew lagih..hehe banyak gilerrr item kene wat.. free t aku boboh pic2 nyer yek.. biar muntah korang tengok kui kui

haaaaa..dah dah

p/s: aduh~ ada tag plak nk buat...mucuk~ (pemfolow aku) kamo nih nakal yek.. tp xper, member punyer pasai, t aku wat yek..(hehehe sebab dapat award je sebenarneyr hehehe)

cya!

post signature

4 komen best!:

miSs.BoBo said...

work ko sgt chantek n chumel dow..
aku da tgk live..

^0^

appleCuBbyz said...

eleh eleh elehhhh~ heheheh nk zoom100 satu miss bobo~ hehe

mucuk shomot said...

mauahaha..! aku x kiree.. ko jwb gak! kui3...

appleCuBbyz said...

kuang asam ko mucukkkk yg amat bushuk! hahahahaha.. t aku wat yek..hehehehhe..mata nih xleh lamer mengadap laptop..kang koma hehhehe >.< (alasan~)

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!