Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

kekasih br

Wahai penduduk kg sekalian, ada berita yg ingin aku kongsi bersama hehehe...

AKU DAH DAPAT HPP BARU! HEHEHEE W395 PENGGANTI ex aku S500i!! huhu

hehe.. aku bukan sengaja jew nk tukar yek.. akunyer ex hp si s500i tuh keypad die dah jahanam..bak katew pengkedai hp tuh, "aku makan hp" hehehehe.. abis keypad space / # kat hp ex aku tuh hancur..nk tekan pon kene ngan penuh perasaan br leh.. ganas kan?? haha alah, name pon hp second..cepat la hancur nyerr... haaaa tp skunk nih, kerana dah fobia ngan hp second hand nih, aku pon dengan semestinyer bli yg 1st hand plak.. hahahaa..

Harganyer ok lah, leh tahan.. xla nazak pon aku nk bayar.. nk tau? aku bergolok bergadai nk dapat hp nih tau.. aku trade in hp w200i aku + s500i aku demi ini hp. nih, yg kat bawah nih.... si W395 br kesayangan aku (selepas Bby ku n laptop aku laaaa hahahaha)... berbaloi~

cute kan??? hehehhe black + purple beb~...sweet combination color tau..huhu.. muah muah!..

nk tau citew best lagih?? hehe aku nyer bestpend huhu ayu n dilla pon tukar pakai hp yg same ngan aku hehehehe.. juz diorg color lain la... gold color huhu.. SMART seyh~.. keypad pon sedap.. itu yg paling penting bg aku hehe.. (fobia dah beb)

dan

yg pasti, nih hp yg kedua aku pakai dengan senuyman yg lebar dan gumbiraaaa! (yg pertama expess music- dah kene cilok dek org...cedeyh~)

untuk org2 tertentu SAHAJA

pesanan penaja : huhu.. klu dah bli hp tuh, sayang lah ia dengan sebaek mungkin.. jgn bli-tukar, bli-tukar... wooo tp klu yg cop duit tuh, pesanan ini bukan tuk anda.. kerana ianyer menjurus kepada kata pepatah "bagai kan isi ngan kuku" hahahahahhahhahaha (sapew soh ko bc pesanan penaja aku nih...hehe kesengalan yg memuncak sikit.. jgn layan huhu)

cya!

post signature

4 komen best!:

♥reEn♥ said...

semua owg pun post blog pasal hp bawu..
mane ley jadik macam neyh..
adeq pon nak post gak la..
hehehe..
:D

appleCuBbyz said...

hehehe wah! adeq kamo pon ader hp br yek.. apa lagih.. mari la kitew cerita menceritakan hehehehehhehe

i z n i e ('',) said...

smart seyh handphone baru kamoo....
nk beli jugek lah!!!!!!!!!!!
hahahaha......
:)

appleCuBbyz said...

hahahaha bli la rm490 jew ehhehehhe~

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!