Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

meroyan jap rinih

Aduhhhhhh~
arinih agak sedikit tertekan +stressss+ presureee la beb!..haha (leh gelak lagih kot cit) erm bukan ape, aku nih dah lah ngah bz wat keje.. bosank plak, aku golek2 atas katil (haa, jgn nk bayang kan yek...) hehe aderla ala2 hindustan gituh.

sedang bergolek2, gediQku call. cakap punyer cakap (nk reles tention la katakan) tetibe..leh plak putus.. sengal!.. aaaaaaaa~ line digi ngah sengal upenyer.. "emergency call" plak.. aaaaaa~ klu gediQ aku nih keje operator xperla..eeee Time aku tention nih, ader je la benda yg akan menambahkan tention aku nih..xper, saboooo~..

hp kesayangan ku wlupun button die dah sedikit uzur (secondhand la katakan hehe) gambar hiasan je nih aku kiben kat tenet. hp aku lawa lagih (puji hp sendri) ..macam2 sticker dah aku tampal..hehe

sambung citew~
kejap2 "emergency call", jap2 xder line langsung.. wooo 3 jam la gak, aku nih meroyan.. nk call nyer pasai, leh plak kot aku jenguk kan kepala sampai kat luar tingkap! ala2 Titanic gituh hehe.. weyh! nk mampus ke?? dah lamer idup??..wah! dapat line! hehehe lam umah aku nih banyak setan ngah joget kot. tuh pasai xdapat line.. fuh~ mujur.. dapat la borak ngan si GediQku jap (ngah drive nk g antar adik die kat melaka). kul1, line berjalan lancar cam biase.. eee time aku xbosan, ko leh plak ader line kan...dugaannnn~

ha, lepas kul2 lebih perot aku nih mengerok kuat giler!..lapo la tuh gamak neyr.. yela, semalam makan maggie je.. apelagih, aku pon bergegas menyelongkar khazanah lam peti ais. nmpak fries, jadilah~ dr xder.. maggie pon dah abis..(apala nasib) T_T. Dah masak, makan depan laptop wah, begitu berselera sekali..hehe siap main ngan fries lagih...


tapi xder la sampai wat bangunan pisa cam lam gambar nih.. melampau~

Dah kenyang aku pon sambung la wat keje major tuk degree show aku rabu nih..aiyooo.. sangat penink.. ngah wat print ad plak.. ok lah..

cya!

post signature

3 komen best!:

BeMiE said...

Alamak.. tetiba jer BeMie rasa cam nak macakan fries... Apa lagi farah.. tolong gorengkan sikit.. hikhikhik

mucuk shomot said...

memg korg da meroyan..jahanam fries tuh..kui3..

appleCuBbyz said...

hehhehe mucuk shomot..tauxper hehe nk join? hee..ader ruang lagih nih~

hahaha bemie, hehe nk fries yek? leh jer..(senyum kambing) amboi~ kemain kamo yek.. fries, fries jgk, gaji bler nk bg?hehe

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!