Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

5 PemenangAWARD Blog aku!

Dipersembahkn!

Pertabalan, Pengkomen paling sibok diblog aku!
congrats!
-missBobo
-Ayudeadwish
-MissXyanne
-Ielamorry
-ImHeppie

(amek la korang...aku wat satu sorang nih! hahaha)
for:MissBoBO


for:AyudeadWish

for:MissXyanne

for:ielamorry

for:imHeppie
-----------------------------------------------------------

ha!..kerana korang slalu lepak blog aku, then bg komen, aku pon rajin la nk bagi korang award!.. special 4u!

kepada yg melawat, jgn lupe juz drop by some komen yek.. maner la tau, pasnih giliran korang plak ker kan..hehehehe... (tuah kan..sapew tahu..hehe)

lagih pon, xsalah bg komen, sekurang2nya, aku tau la sapew yg datang melawat aku setiap ari.. hehehehe setakat ai pon jdlah~ n maceh bangat yek kpd yg datang menziarah aku setiap ari....
luv u all!!
cya!
post signature

6 komen best!:

miSs.BoBo said...

yeyeyeyeye dpt award..
yeyeyeye...
sonok~
cyg ko la..
nie yg nak memanyak antar kumen neyh..
antar la kumen memanyak..
dpt la kowank award cm aku dpt neyh..

^0^

imHepPie said...

sudah diamek...tima kasey ye syg..

akan ku teruskan kegiatan sebok menyebok ini ahaks!!

appleCuBbyz said...

hahahahahhaha...
ha! dengarlah pesanan penaja si Bobo itu.. mari mengkomen aku bebanyak.. aku free bg korang award hehehe...

next award??? tengok kat side blog aku hee

thankx for sume yg dtg melwat hee

MissXyanne said...

waaa......
dpt awardlah!
beshnye!
lalalalala~
thanks cayang!

ielamorry said...

wah~ iela pon dapat award juga ke? haha. me kaseh :))

nanti nak buat gakla award tuk farah. tak pernah buat lagi award2 ni kat korang :D

thanx :)

luv u too ;))

appleCuBbyz said...

heheh sesamer..yeeyyyY~ t leh dapat award dr ielaa... yahoooo..kompom cun giler! i'll wait bebeyh~ hee!

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!