Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

shooping kurang sakan

Entahla..
aku rasew, aku shooping kurang sakan sikit tahun nihnyer rayew.. baju rayer aku sehelai tu kat bawah tuh, ngan baju kebaya pink mak aku br otw nak wat (xtaula bler nk siap~ -_-) ngan satulagih kebaya pahang (mak siGediQ buatkan- dah siap! yahooo~)

yela..maner xnyer~
kene saving duit utk duit rayew diorang t..
aduh~ awal2 dah bg PERINGATAN kat aku lor
"along, along xdpt duit rayer tahun nih..hahaha, jgn buat2 lupe kene bagi duit rayer kat Iqin hehe" wah! azab~ azab~
xperla..adek aku punyer pasal...rabak pon xperlaaaaaa kan~~

mari kitew lihat apa yg aku bli hehehhe...

semalam aku g shooping ngan siGediQ aku kat s.alam.
al maklum lah, nk shooping kat kL kim salam jerla..
alamatnyer, jadi sadin la di dalam kesesakan org ramai...

ha..
nih,tudung warna warni...hehe selendang lerr..cumel x???
senang la, aku nk match ngan baju itam n putih yg belambak lam almari aku tuh hehehhe... asyik2 tudung plain je aku pakai.. (bak katew mak aku laaa~~~)hee

ha...

nih, tali pinggang aku pakai rembat jer.. terdesak la kata kan... hehehe tali pinggang aku yg skunk nih, dah putus dah.. siap aku jahit lagih... mujur lah tali pinggang tuh aku pakai bawah baju.. jauh dr pandangan mata org, klu x, alamat nyer, sepanjang jalan agaknyer org gelak kan au.. fuh! malu siotttt! hehe (skunk dah xmalu dah..lala)

ha...

nih la sesatu nyer baju rayew aku..hee..
senang sikit aku bergerak ..selesa.. panjang pon panjang.. siap ader poket lagih hee..
tambahan plak aku lak "topi" klu ujan senang..
sediakan payung sblm ujan~~~ lalalala
aku rembat kat Eastwear s.alam. huhu
cya!

post signature

5 komen best!:

imHepPie said...

hoho..x penah merasa shuping raya..

besanya balek umah mak da sediakan bju rya..besh2 haha

appleCuBbyz said...

wah~ bestneyrrr heee... lorr

MissXyanne said...

cantiknyeeee....

cadar awak chantik. hihi...
manr gbr kebaye? tunjukla tnjukla. na tgk!
lalala

miSs.BoBo said...

at least da der baju raye~
uwaaaaaaaa....
yg penting selendang 2 chantek okey~

^0^

appleCuBbyz said...

MissXyanne:hehehhe kebaya???hehe.. nanti la.. 1 dah siap.. 1 lagih lum.. t fara post la klu cantik lalalala hehehe

Miss.bobo: oit cyg,...hehehe cantek yek heee... aku rembat je beb

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!