Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

kredit kad?

Eeeeeee...pagi2 suruh aku bukak citew dah...
eee... arinih aku nk citew skit pasal kad kredit..
KAD KREDIT???

yerr!!!
---bermulalah 1 citew---

Al-kisah...
Dipagi yang hening~... ade la sorang minah nih.. dah la dah terlewat bangun
nk g keje la katakan... dengan terkocoh2, si minah nih siap n memVROOMM kan
moto-sikal-nya~ 
AduH~ minyak pon dah kering dah... mau isi minyak pula... masa berjalan nih..
xper2..lalu si minah nih pon singgah la kat satu pam station..
Skali kene plak bratur belakang"adik beradik"(hehe moto same daaaa)
SKALI!
die kuarkan kad kredit..aiyoooooo...
kot la ko naik mercedes ke BMW ke tak pon paling kuat pon ko pakai perodua ke proton ke aku boleh la jugak blah!
yg buat nimah nih BENGANG~~~~ :-

1. dah la minah nih terpaksa tguuuuu... kad kredit si lelaki tuh tersekat pulak..aaaa~
2. AKU DAH LAMBAT LA SENGALLLLLL! ( minah tuh akulaaaa) dah tau nk isi rm5 xpayah la ko pakai kad kredit tuh..kuarkan syiling pon ok what. settle. nih siap menyusahkan aku.. tuh la yg paling BEST tuh~ aduh~..

-------------
Soalan: kenapalah korang nk sshkan diri korang dan org lain???
Statement aku: Kad kredit bukan lambang kitew ni kaya beb~ INGAT!! hehe

 PAPE JELAH
cya! hee

post signature



8 komen best!:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

nape dah lame ilang nih?

ces2~~

kad kedit tu menambah utang je beb!!

pikir dulu sblom gune~~

appleCuBbyz said...

hehhee... aiiiii~ heee..
tuhla.. dah macam cipsmore kan??? heee..
ala bz skit la.. nk taip keyboard pon xleh.. tup tap tu tap! bising.. kang kantoi plak.. hehehe
almaklumlah, keyboard zaman perang dunia >.<

betoi2! lu pikir la sendri! kan? kan? =P

miSs.BoBo said...

kad kredit membawa padah~
ingt la pesanan org tuwe neyh..
ahaks~

^0^

Abdull Khair Kamaruddin said...

mn tau dia out of cash ke sebab lupe cocok duet. kn consider gak. maybe dia tedesak ke. kalau xkan la dia bangang sgt guna kat kredit utk pump minyak motor. melainkan, dia memang bangang.

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

ada lagi owner blog ini...kad kredit adalah lambang wanita mewah lorr~~~aku suka kad kredit awek aku...huhuhuhu...

appleCuBbyz said...

oh bobo sayg ku.. : heee yerrr dengar lah ckp org tua
ini hee
KAer: ya! semestinyer die beingong~ moto baru tuh
WTS kot...agak2 sblm nih die pakai BM..hah!
alvin: wah! kongsi la skit...hehe

.:kiwi-buLan:. said...

nsib baek ade kad pengenalan jek:))

MissXyanne said...

aik. isi minyak ciput je pon gune kredit kad. dia hensem tak?
agaknye duit da xde kot. takpon br bgn lupe bwk duit. nyusahkan org je eyh. tsktsktsk

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!