Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

awek gemok je ader blog!

ader org cakap kat aku la kan...
yg "awek2 yg  jadi blogger tuh sume gemokx2
TAKlaku kat luar, tuh pasai die pakai blog bebel. menyorokkan badan yang besau disebalik blog diorang la katakan~"

siot jer!!! aku ingat lagih ayat tuh

siotttttttt!!!!!!


-------------
mulut korang tuh xpakai insurans HongLiongKong ke?? 
ke dah bersedia tuk dikekahkan?

cukup dan amat aku TAKsetuju!!!
sebab lepas aku dengar ayat tuh kuar dari mulut makhluk2 tuh, 
apalagih, aku selongkarlah blog2 kegemaran aku..

dan selepas diselidiki..ditelek ngan mata hati...
statement itu amatlah tidak boleh dipakai! cit!

hakikatnyer: akupon blogger jugak beb n aku xgemok pon~ (sedap2 aderlah~ hahahaha)
n awek2 blogger yg aku terjah sume cun2 jer aku tengok.. gebu....meletop lagih u~!
siap ader yg jadi model beb~ 


apa lagih korang nk kata???hah?
(semoga yg mulut caboi tuh baca blog aku n usha awek2 bloggers aku nih) bio die ternganga~~~~

taula, die nk wat blog xreti~ lalalalala cian kat die~ hahax

post signature

9 komen best!:

Nurul Harun said...

hehehe, lelaki ke perempuan orang itu?

ahmad said...

aku rasa orang ada blog ni kreatif....hehehe

applesakura said...

nurul harun : dia adalah betina~ terima kasih~

ahmad : betol2..sgt setuju~ hee

C-Ha Nasiha said...

ceh! sungguh kurang ajar org yg berkata2 itu.
mulut mmg xde insurans! xleh pkai punya org.
perempuan ke org itu? cantik sgt ke die smpi die kata org mcm tuh? mgkin die jeles sbb bloggers ramai kwn..mgkin die xde kwn..heheee.

applesakura said...

c-ha : si mangkuk itu tidak la begituh lawa pon.. lawa lagih mangkok jamban umah fara hehehee

mari kitew cili die reramai! eeeeee amat geram~

Ries Lee said...

mcm mane dia boleh kluarkan pendapat mcm tu ntah.

applesakura said...

die banyak makan tempe kot~

miSs.BoBo said...

hello...
mak pon blogger gakz..
slim melim agy..
slim kew??
hehehehe..

^0^

applesakura said...

slim wooooo~~~~ hee
mari bergabung sepak orang mulut tahi itu! dush dush!

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!