Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

bosan tahap cipan terlentang dahnih~

cipan tuh yg terlentang yek, bukan aku hahahhaa
aku ala2 sedara cipan si penguin laut
yg bersidai ditepian mandi~


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
apehal ngan aku harinih..
hari senget aku dah datang ker?
wei, aku bosan laaaa..
dah xtau nk wat pe dah..
abis sume games kat fb tuh aku dah tibai main
dah sampai dah bosan dah nk main..


tapi xper, untuk menghilangkan bosan aku
yg ngah menempek nih, apakate aku
selerakkan blog aku nih ngan
gambar2 time aku bekerja.. nk usha????


tadaaaaaaaaaaaaaaa~
nih la gambar2 aku ngah kusyuk bekerja~
di applesakura's cafe


gambar bawah nih, di ambil oleh
setelit angkasa..yer~
yela, org paling gigih bekerja dimuka bumi la katakn

lihatlah dunia, sudah maju cafe ku skunk hek~

klu korang rase bosan tahap cipan berjoget, mai la singgah cafe aku. leh aku blanjer makan ayam belanda masak asam pedas kegemaran ramai di cafe aku ini!


dan juga telah dikhaskan tempat khas tuk korang BLOGGERS! siap air pancut bagai sume ader.. mai mai~ jgn xmai~ selagih stok masih aderr yek


-------------------------------
haaaa~
nih lagih 1 keje part time aku
selain dari membuka CAFE, aku jugak
ader membuka LADANG~


(gambar diambil oleh satelit Australiana)

Ladang aku nih xspecific tanaman nyer
ikot sukew ati aku la nk tanam apa

tp slaluneyr, aku akan tanam Peas. sebab
banyak untungnya~

jadi, bagi pengusaha2 ladang cam aku nih,
aku tetibe baik ati utk mengatakan...
"GOOD Luck! semoga lebih maju di tahun 2010 ini,ya!"

kelihatan sahabat ku Elf- elf sedang mentekedarah
di hadapan rumah inap aku




Buat sesiapa yg nk berHoneymoon kat Ladang aku nih pon dialu2kan dengan jari kucing2 ku yg terbuka.. sila2 Hotel sudah tersedia, Villa on the way. underconstruction lagih yek.. harga boleh runding yer cik2 puan2~

akhir kata, bagi sesiapa yg mahu datang ke Ladang atau mahu membuat tempahan di Cafe aku, korang boleh la hubungi talian yg tertera, sekian~

gangguan tergendala.. andaikata talian tidak terpapar, sila cuba sekali lagih Terima Kasih~

post signature

12 komen best!:

Astromas said...

Cik Chubby..hehe
sedap la lagu tu. apa tajuk ye?

Entah napa aku pun boring tahap gaban peringkat ke 7 sejak dua tiga minggu ni.. Sume benda da buat tp ttp boring jgk..

Ada wabak orang demam kot.. eh.. orang bosan kot skrng ni..

Ries Lee said...

adoi. ni keje ko eh.

applesakura said...

astromas: ko nih bakal astronoit ke? hehehhe oh lagu Estrella-Stay.
apalagih, pergilah terjah mp3 yg berhampiran~hee

erm tau xper..aku nih dah xtau serupa ngan peguin jenis apew dah bosan nyer..adoiiiii... selesama pon ngah menular skunk~ waaa

Ries Lee: hak! tauxper..inilah pendapatan sampingan ku..hahhaaha dush!

cik EPAL said...

tak pernah lagi main game kat fb :)

ahmad said...

farmville dah tak main dah...dah boring...main ghost trapper lah..hehehe

applesakura said...

cik epal : cube la sekali! hee best~

ahmad : 0o0o yeke..xper2..t leh la try lax hee

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

Astromas said...

Kalau aku dpt jd astronaut pun ok jugak. Boleh tengok bintang2 yg lagi banyak kat langit... hehe

Pagi tahun baru ni ada gerhana bulan tau. Meh la tgk. Rugi tak tengok.hehe.. leh tgk kat blog astronomi aku tu.. www.astromas2020.blogspot.com

Sekarang ni aku dilanda bosan sampai main farmville pun da rs bosan...

haihh..apa nk jadi aku ni...

applesakura said...

aku pon dah berjangkit ngan ko hahahaha

C-Ha Nasiha said...

wah2! bukan main lg ek tjk cafe n farmville die ek..
nk bg org jeles la tuh..huhu!~
add la kite cik farah oi..

applesakura said...

hahahahahhaa..
cik c-ha! hehehhee wek wek~
saje nk bg awk jeles hahahhaa..
ok..nanti org add yek~ hee

Nurul Harun said...

tak reti main benda ni.
huwaa!

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!