Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

knp aku menyampah makan kat hotel

semalam aku dinner kat Hotel Flaminggo. kawan mak aku nyer anak kawin. Aku pon blasah je la pegi. yela, kang tak g kang, aku nk makan angin je ke kat umah kan... erm.. wlupon aku menyampah makan kat hotel...

Aku menyampah makan kat hotel?
Kenapa?

wah!.. cakap pasal bab nih, aku memang dari azali xsuke makan kat hotel ecspecially klu yg ajak tuh kawan2 mak aku...biasa lah.. org dah dewasa.. topik2 perbincangan nyer pon dewasa2 lah... lagih2 tup2,klu yg pegi tuh, dato2, nenek2..tan sri2.. penink otak aku.. adoiiiii

..nk tau napew???..
sebab2 aku menyampah makan kat otel:-

1. bosan ngan perangai org2 kat lam tuh,xsah klu xspeekinggg London. yelah, pulak2 lagih best, kene pulak yg tunggang langgang. TERBAEK!!.. kot ye pon mak datin, tok datin.. hagak2 la.. org lain pon anak blajar over the sea jugak tok...nek...

2. mesti ader jer yg nk citew pasal kerabat.. kenal kerabat tuh la.. kenal kerabat nih la.. oi.. besar sgt ke kenal kerabat tuh??kenal jer pon~ tuh pon ntah kerabat tuh kenal die ke x..

3. "anak u blajar apew? anak i study Law kat bla..bla..blaa.." what so everrr.. ada aku kesah??

4. kene pulak, klu yg duduk satu meja makan ngan diorang nih, mulut diorang je la yg pot pet2.. yela, selagi boleh citew..citew la.. biar sume org tau yg kitew nih someOne. aduh~~~ for wht pakcik?? nk kitorang yg dengar nih mintak autograph pakcik ngan anak bini pakcik ke??

5. BORINGGGGGG!!!! makan dinner ngan member2 aku kat kedai mamak lagih happening kot~

6. tgu makan nyer lambat bebenor. mule2 opening dulu..sup lah apelah.. perot aku nih dah menyanyi2 dah tahan lapo nk baham nasi.. die leh plak bagi aku makan sup.. lamer pulak tuh nk tgu die cedok nasi..aduhai.. drive through McD lagih cepat kot..

7. nih yg paling aku menyampah sekali klu makan kat tempat2 gini. Makan kene pakai sudu!
aduhaiii.. aku nih dah la org kampung. baek ati..lemah lembut..sopan santun... hehehe (selingan je tuh oi...hehehe jgn muntah pulak hehehe) sambung2..,kene pulak aku makan ayam peha! pegh! TERBAEK!!! xdapat la aku melantak sampai ke tulangnyr..pakai sudu kan terbatas.. kang klu paksa jugak kang, mau peha ayam tuh terbang g pinggang org meja sebelah..

bak kate aku,
"oraNg yg kaya tak kan kate die kaya..beb"
and
perlu ke menunjuk itu ini utk cakap kitew ni kaya yek??
bukan ke tuh macam terhegeh2 mintak org sanjung kitew??
bagi aku, lagih kaya, lagih banyak problemO nyer!
tepok dada taneyr la selera yek~ =)
----------------------------------------
(selingan)
gambar2 time dinner semalam hehe
nih gambar bwh nih, adik aku iqin @ si gemol.. cumel x??
nih gaun aku time kecik2 .. muat pulak tuh die pakai..
dulu gaun nih lah digunakan utk masuk pakaian beragam!
siap dengan tongkat bintang bagai tau! ala2 cinderella lagih~~~ hee
(sila abaikan perotnyer itu...Gemol la katakan~ hehe)

siap rama2 pink lagih~

tadaaaa~ mama ku n iqin si Gemol~ hehe cun kan mama aku? hee

yg bawah nih??? ntah! aku pon xkenai sapew.. lalalala

ha... nih lah Untie B. tembam kan?? macam org sebelah tuh jugak la hehhee


nk banyak2 lagih gambo memang xdapat la..
nih pon dah meleret dah panjang entry nih..
paper pon aku nk bg tau 1 dunia nih..~

"yg aku dah dapat nengok 2012!!!" yihaaaaaa
akhirnyer~~ hahaha wlupon DVD jer hehehehe

cya!

post signature

9 komen best!:

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

tambah lagi..kalau sudu garfu berlaga mesti org akan pdg pelik je..tention r makan hotel...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

lagipon bkn sedap sgt kan?

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

sbb majlis kat hotel la aku ngan adik perempuan aku gaduh besar..tasuke hotel..

miSs.BoBo said...

hahahahaha...
mmg mkan mamak agy besh kan cyg~
leceh la otel2 neyh..
wah~
chantek nyer kamooo...
1st time nengok..
cun melecun~

^0^

applesakura said...

hhahahha..tau xper.. makan mamak pon paling2 mahal pon rm7 sekali baucer papedom. kenyang pon kenyang. nk ketawa setan pon boleh.. hehehehe kan? kan cygku ayu..hehehe...

cit! cun melecun celah maner nyer..
aduhaiiii~

hisham said...

salam..mmg boring..kt kdai mamak gak yg best...bebas.............tk cre

azyra said...

quite interesting
hahahahhaa
tamo kawen kat hotel la cani long
hahahhaa
;p
keep it up ur blog sista!

(=

applesakura said...

hahahahaha...
ko xnk kawin kat otel??
ala, biler lagih aku nk merasa nasi minyak ko nih cik rara?? hehe

alah, klu ko wat kat otel pon, aku blasah je makan pakai jarii..
pedulik apa aku muahahahahahha

EnCiK SHaH said...

hahaha.. sy setuju ngan kamu farah... sy lg suke mkn ngan tgn.. ikut cara org melayu.. pas tu mkn kt kedai mamak sambil tgk bola.. bile gol jer.. jerit gol kuat2 sambil angkat tgn.. hahaha.. meriah beb!

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!