Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

selamatTahunBaru...2009!

wah! dah masuk 2009 dah..apa azam aku yek???wah~ banyak..huhu..
korAang?...mesti azam korang mengancam2 kan..
hahhaa tapi azam tahun lepas dah lepas lum???hehe..aku dah. huhu

Korang nk tau,tahun nih aku dah ader life yg baru with sOmeOne new...haha
Aku nih ssh skit nk lekat ngan laki..means,bf la..but tahun nih,aku dah find sOmeone yg leh trime aku seadanya...wah~~ bunyi cam heaven kan? hehehehe
but that's the truth! Aku rase apy giler tahun nih..
Yela,tahun2 yg dulu2 aku nih bad luck sikit time datang bab2 cinta nih soooooo skunk nih..tuh la... Hope korang akan selalu doakn aku hehe sebab aku berazam sgt nk jd very the good girl this year. Hope sesangat aku dapat capai azam baru aku untuk tahun 2009 nih! amin~ nih baru 1 je azam aku...banyak lagih..hehehehe

Oleh sebab nih sem akhir aku kat uitm nih,(hope so) aku nk doakan untuk kawan2 aku yg Graphic group C and tak lupe jugak tuk Group A and B, All the Best! untuk major II korang! amin! bersama2 la kite hehe Majulah dr untuk negara! >>>> Yiiiiiihaaaaaaaaaaaaa~

2 komen best!:

miSs.BoBo said...

hahahahaha....
gud luck 2 u too...
thanx syg..
lap u juge la..
ceh~
prasan..
^0^

appleCuBbyz said...

hahhaha..
cyg~..
ala...memang i ckp kat u laaaa
hehehhehehee...
lap u too

-whtEvaILike-

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!