Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

lelaki?1001 kisah lam wayang...erm tp 1 nih, memang menarek minat aku! hee

kite mulekan kisah kite nih dengan bercerita ttg movie yg aku tengok nih dolulaaa~ yek..hehee kepada yg xsabo nk tau kisah ape aku nk citew YANG berlaku depan mata aku lam wayang tuh, SABOOOOOO~~~~ sabo itukan sebhagian drpd iman~~~ kikikikiki

aku lepaking nonton wayang "HOW TO TRAIN YOUR DRAGON" 
wah! movie itu memang syok! klu ikotkan ati dan naluri kewanitaan aku nih, kompom dan gile sgt aku nk tengok yg 3D punyer!!!! arghhhh! tapi tuh la.. time aku datang tuh dah kul4.30ptg dah kot. kat sunway, 3D nyer tiket kul 7.30ptg la pulok! adoiiii~~~
cumel kan???haaaaa
itu yg wat aku geram tuh..klu aku ader binatang belaan cam gini, leh terbang2 pulok tuh... wah! alangkah bahagia dan terujanyerrr aku~~~~ SYOK2! xyah la susah2 aku nk isi minyak ke... tiap2 minggu aku bli 5 kilo ikan je.. ikan bilis! muahhahaHHAHAHahahahhaa 

leh terbang g keje! wooOOoooo itu yg paling leh wat aku berjoget wondergirl tuh!hikhik 

oklah2 cukup2lah aku cite skit2 pasal angan2 aku nk membela binatang macam TOOTHLESS nih! hampeh!.. klu aku dapat bela, xsampai 3hari die dok ngan aku, dah MATI! ayoyoooooo~ dah2..jgn cari bale weiii hikhik 

-------------------------------------------------------
oklah..tibelah main topik yg aku nk cite sgt tuh~ haaaa
kite mulekan STORY kite yek~

bukan ape time lam wayang tuh sit yg aku duduk tuh dibarisan tengah, jadi nk dijadikan cite, depan aku nih ader la 1family nih.... ayah, mak n lagih 3 org anak die pon ikot.. kecik2 la lagih,biaserla cite katon la katekan~ lebih kurang darjah 5, 3 ngan darjah 1 la kot.. muhhahhahAHAHhahaha memandaije aku nih~ kikikiki ERM 

lagih yg menarek perhatian aku nih,depan si family tuh bersidai la sepasang merpati dua sejoli~ nk kate sejoli memang sejoli sgt33 laaaa~

okeyh!

aku nih ngah syok2 nk mule movie tuh sambil mcari posisi yg sgt strategik!, tetibe ader yg mencuit pandangan aku!

situasi pertama :
couple kat depan aku: bf die kasi kiss special kat idong ngan lips awek tuh! wah! cukup romantik la tuh! ceyh~muahahahHAHAHahhahaha punyerlah sayang, kepala awek tuh pon terlentok liokla kat bahu bf die...wah! siap dibelai2nyerrr ambut aweknyerrr~~~~ siap bagi sweater lagih.. takot awek die sejukk~~~~ die sejuk xper~~~ adoiii bagaikan dunia ini mereka yg punyaaaaa~~~~ bla bla bla bla

situasi kedua :
family kat depan aku : bini die nih membentangla selimut (punyerlah baek ati, klu aku jgn kau harap!lalalala) leh je laki tuh amek n bagi balik kat bini die~ xnk berkongsi selimut~~waaa T_T ciannyerrrr~~~ posisi kedudukan mereka??? haaaa meyh aku nk discribe skit yek.camni.....yg laki sandar kat kiri sit. yg bini sandar kat kanan sit.. 

erm.... terpikir jap aku lam wayang tuh~~~~

adoiiiii..mengapakah??? kenapakah??? atau dah kawinnyerrr couple memang cmnih yek???? pelik!!! atau memang LELAKI yg dah kawin nih memang sedia semulajadi akan menjadi PELIK?????

yg aku tau...lelaki nih memang bercinta ikut STAGE... betolx?
LELAKI, sila amek note yek~

STAGE 1: time couple-- wah~ awek die tuh la segala2nyerrr.. "i antar u yek.. i risaula u pegi sane sengsorang" wah!
STAGE 2: time Tunang -- "awak balik la naek LRT yek..sayer bz skit la arinih. mlm kang ader meeting lagih~"
STAGE 3: time DAH kawin-- dah xder dialog dah aku nk taip.. senang cite pandaila bini2 bawak kete kehulu kehilir sendriyerrr... lalalalalaalala ..aiyoooo

erm kenapa lelaki xleh slamanyer macamnih yek?

tapi walau cmnerpon, xsemua lelaki CRUEL kan??? hahaha
cume ssh skit nk jumpe jelaaaaaa..hikhik

applesakura

5 komen best!:

applesakura said...

i'm he 1st hehehehhee... bornink laaaa~~~

ielamorry said...

wouh. setuju sangat~

T_T why ah lelaki mcm tuuuu~~ tsk tsk.

bila bercinta, bukan main lagi~~ belom dapat kaaan~ dah kawin; a.k.a dah dapat, terus buat tak kesah. adehla~

ade tak lelaki yang samaaaaa je time couple, tunangg and kawin, which is forever will be as best as the firstime we ever met? heh. puhlease~~ mcm tade je kaaan......

applesakura said...

tuh la tuh~~~~ tauxper iela... fara pon agak sengal2 kude bilerrr memikirkan kejadian alam yg mcm mustahil nih~~~ arghhhH!!! klu ader pon, agak2 2 dalam 1000...waaaa cedeyh~ T_T

♥reEn♥ said...

bahahaahha....bese la kak fara...mase couple jalan seiringan...ble da kawen bini kat blakang ngan anak2 laki plak kat depan jalan menonong...bahahahaha....opppsssss...hehehehe...

applesakura said...

heheheh tauxperrrr...mau sebatukat belakang kite ditinggalkan~~~~ kuikuikuikui opsssssi~ hee

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!