Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

aiyooTerKENE tag plak~

aduh~ kene jawab TAg dari si kecik Zaza..hee
xperla..tengah rajin nih baek jawab sblm die penggal kpala aku..hee
1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Citew Aku...
knape?...ai dengar pon dah tau kenapa, sebab sume yg lam blog nih sumenyer CITEW AKU laaaaa aiyooooo yoooo~

2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://applecubbyz.blogspot.com
erm,apple tuh nickname aku kat cyberworld nih and cubbyz plak discribe pipi aku yg cubby nih.. hahahahahhaa camtuh la gamaknyerr~

3)Apakah method penulisan dalam blog anda?
sumenyer tentang aku..tentang aku..aku aku dan aku lagih n sume yg bersangkutan ngan diri aku as Siti Farah Wahidah.. haaa tapi, sume pon xsumela..tengok mood aku la jgk.. klu rajin, aku citew.. klu xrajin??? hahahahha jawabnyer aku ngah membongkang ZzzzZZzzz lah...hee
5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?
erm...ttg si zaza nih? aku pon xtau lah camner die leh pas tag nih kat org malas cam aku.. hee
tapi, yg aku tau die nih cumel orgneyr... sweet jer.. n yg paling penting, die salah sorang pengfollower aku yg setia..hahaha (setia tuh aku tibai jelaaa...hehehe xtau nk gune ayat apew nk kipas die heheheh)

6)Senaraikan 10 orang yang akan anda TAG.
aduh~ bab mengeTAG org nih, aku lemah sikit...
suke ati la..kot la ader sesapew yg nk wat quuiz nih heee... dipersilakan dengan segala hormatnyer..hee
oklah..mau tdo.. nanite~
cya!

post signature

2 komen best!:

♥ayudeadwish♥ said...

tentangmu tentangku jua~~~

appleCuBbyz said...

hehehehhehe tau xper..heee

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!