Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

nk wat scroolBox?

Tadaaaa~ aku nk bg ilmu yg aku bljr n cilok dr org..huhu
kongsi2 br best~ lalalaaa
Tutorial nih khas buat pengendap blog aku ayudeadwish ...hehehhe die nih sibok mintak aku ajar die wat scrool box.. (alaaaaa mcm aku gune tok award aku kat tepi tuuuuuu)..
ok2..mls nk merepek bebnyak.. aku nk g main game nih..
haaa... langkah2 nyer sepertilah yg berikut yeeee..

yg pertama nih, Code utk wat scrool letak PICTURE korang or AWARD yg korang dapat..

*contoh yg aku gune..hehehhe

pepandaila korang tukar Blue color tuh ngan URL pic korang yek... DAN begitu lah seterusnyaaa~ hee

ops..lagih 1, korang ejus la WIDTH ngan HEIGHT die tuh.. ikut keseronokan andaa~

yg keduanyaa, Untuk yg nk CODE contohnyer URL tuk link blog korang or whteva laaaa..camkat bwh nii.. (senang la org nk copy kannn)
*contoh je nih..jgn plak korang copy paste~

Soooo...cam biasalah.. korang tukar yg BLUE color tuh ngan URL blog n URL pic.. hee..

akhir kata, "selamat menjalani ibadah puasaaaaa.. Puasa tau!, jgn xpuasa~" peace!

cya!


6 komen best!:

appleCuBbyz said...

utk pengetahuan sume, aku bg tutorial nih tuk suke2 jer.. malas nk taip(memang dr azali sifat tuh...hahahha)... so sory sesangat klu korang xleh copy paste CODE tuh..hehe.. sory..

klu rajin amek kertas la salin balik huhu hehehe

=)

z. said...

hahak.
mmg pon wor.
haha.
anyway , happy ramadhan.
:)

♥ayudeadwish♥ said...

erk! maceh.. ta len kali ajar lae.. hee.. apy ramadan..♥

appleCuBbyz said...

hehehhe apy ramadhan too to sumenyerrr~ hehee..
okla z, lain kali aku wat rerajin..leh la korang copy paste yek..hehehhee..

bler nk rajin? entah~ haha

miSs.BoBo said...

cyg~
thanx~
memanyak kerana mengajar yer..
actually aku pon da lame nak taw psl mende neyh tp malu nak betanye..
hehehehhehehe..
semak da aku nyer blog dow..
oh penyelamat kuh

^0^

appleCuBbyz said...

hehhee..ko nih mengader2 kan ayu! eee tanyer jela..
aku bukannyer heran pon nk bg tau ko.. eeeeeeeee, ader gak yg kene piat tinger nih kang eeeee dush dush~

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!