Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

Garfield pulang!!!

korang ingat lagih x,aku penah citew yg aku kehilangan seekor insan yg aku syg~..
waaaaaaaaaaaa...dan kini....dah kembali! hee

wah! giler terkejut aku pagi td..
pas je sahor..azan je, adik aku Chaer trus g masjid solat subuh.
aku nih pon pas solat je, apew lagih, nk berlayar semula laaaa...
tengah2 nk mule masuk mimpi tuh, tetibe si Iqin (adik aku yg kecik) menjerit..
"Along!!, Garfield dah balik!"
aku pon apew lagih, melompat bangun la dr tilam..
"ha??garfield balik? naek bas ker?? pandainyer die bli tiket bas.." haha
erm mak aku pon samer lah.. 2x5 ngan aku terkejut berok!..

Rupanyerrrrr...waaaaa
Die telah dijumpai oleh seorang insan yg bernama Chaer
(adik aku la tuh hahahahaha)
kat lorong short cut time balik dr masjid..
die telah dijumpai ketika die asyik menikmati pulut kuning dipinggiran jalan itu..
wah, aku ingatkan die dah kene curi, dah kene bwk lari ke Thailand dah..
rupanyaaaaa...masih disini lagih... wwaaaaa
giler apy family aku... 


aku nk hilight bulu Garfield camnih la nanti hehe

terharu2...
waaaaaa...akhir kata nasihat aku, 
"banyak2kanlah berdoa, sebab manerlah tau doa kiter akan dimakbulkan Allah.. tak arinih pon  esok lusa ke kan?...haaaa jadi...banyak2kan lah ibadah dan selamat menjalani ibadah pose yer sume! hee"
(dah2la tuh, aku nk g sambung main game nih heee)

cya!

post signature

2 komen best!:

miSs.BoBo said...

yeyeyeyeye..
garfield da pulang..
leh la kawen kan ngan ABU..
betina kew?
hahahahahaha....
mari la kiter menghighlight kan kucin kiter besame..
aku nak wat ABU mcm beckem..
br encem..
kan?
kan?
maen la game pet society 2..
kantoi~

^0^

appleCuBbyz said...

hahhahahhahaha...
a'ah betina~ huhu
erm aku dah mula bosan dah nk lemak lelamer kat pet society dah.
skunk ni ngah kemarok main country n farmville.. yg game2 yg lain plak hehe

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!