Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

kesedihan~ + cr template br + OH MY!

hehehehhee..
sory la sume~.. aku giler punyer jarang on9 belek2 blog nih..
bz giler!..
dah ngalahkan PM plak... (hehe =P)
Bulan nih, nih bru 1st time aku update blog...ish ish ish
tuh pon xbanyak citew nk citew... waaa...
coz sblum nih, aku nk la citew pasal kucing br aku,
nk tgok gambar die?? haaa nih...

name nyer Garfield..

tp,

aku dah xjd citew...
sebab..die dah ilang.. kene curi..xtaulaaaa...cedeyh~ giler akuuuuu beb~..
mak aku jgn citewlah.. dah anggap die cam anak dah..
aleh2 pg2 cr dah ilang...dah la pandai, br sehari dok umah aku die dah pandai berak lam toilet..
giler meronta jap aku! waaaaa....
dah2!...yg sudah tuh sudah laaaa...xperlu dikenang.. (cewah~) hee
yelah, nk watcamnerkan.. umah aku nih bukannyer umah banglo..
klu banglo senang sikit kucing aku nk berjalan2..xpayah kuar umah... dalam umah pon dah xlarat jalan.. tp apakandaya, umah aku hanya lah setinggarden~ waaaaa


-----------------------------------------------------

tukar citew2~ hehe..
aku nih, ngah nk cr template br tuk blog aku nih..
yela, dah la der bunge kat penjuru kanan bawah tuh..
tetibe background aku nih plak, itam melegam!.. dah macam sekuntum bunga digurun sahara plak dah... soooooooooo
ader sesape ader laman web yg cun2 xtemplate nyer????
teramatlah mahu tukar rupa paras blog aku yg hudoh nih...
lagih2, aku nih, jenis cepat bosan skit..
klu x bz ngan keje, aku dah lamer dah menggodeng blog2 cr template2 yg cun!..
tp apakan daya, badan xlarat~ dah tua lah katakan hehehhee~

akhir kate, klu sesape ader laman web best2,
hulur2 lah~ heee =)



----------------------------------------------------
satu lagih BIG story lam idup aku,
hujung minggu arituh, ari jumaat sampai ahad, aku lepak umah family siGediQ aku!
kat Kluang,Johor la ofcourse!!! hehe
hehehehhee... Best!Best best! tuhje yg aku leh ungkapkan..
yg lain?..ai, simpan2 sendri2 sudeyh~ hehehehe



cya!

post signature



5 komen best!:

Bro_mie said...

alamak blog template yg best2 x de la plak...apsal nak tukar? yang ada ni dah ok...

appleCuBbyz said...

yeke ok????...x macam di gunung sahara ker???waaaa

miSs.BoBo said...

alaaa...
da ilang da??
sedey nyer..
x per cyg...
saba eyh...
wah~
ketemu mak metue..
x lame agy la 2 kan..

^0^

♥reEn♥ said...

hilang da..??
sadisnyer...
da la cumil..
xpe2..
carik yang baru ok..

appleCuBbyz said...

waaa..di dalam kecedihan.. juga di dalam kegembiraan~~~ hehe..
oi! lambat lagih laaa hahaa.. dah kaye t br la sampai seru beb~ hahahaha

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!