Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

5ari xberblog, abis bersawang... labah2,semut, cengkerik sume cukup!

ya ampun~~~ maaf beribu2 maaf aku pohon...
sebab aku begituh bz semenjak 2menjak 3 menjak nih...
really sorry..

banyak sgt komitmen yg aku kene handle..
almaklumlaaaaa YB terHEBATla katakan... wekkkk
pulak2 gaji 10k plak tuh wekkk lagih~
haaa tuh bz ya amponnnn punyaaa tuh.. maaf ya~

sooooo

kpd sume yg dtg menjengok pagi, menjengok petang & mlm tuh,
(bak kata chat box aku laaaa hee)
datang2 sambil meringankan tangan bersihkan sawang2 kat cnih,
maceh aku ucapkan~~~ mauxoxooxoxoxo! cyg korang!
pelok ciommmmm lagih..hehe gatai!
t aku hit ur blog balik yek~ hee

hah! bz2 pon dapat award jugak??? hahahaha
sape yg nk award...sila2 la bz kan diri yek..
utk jadi YB yg lebih berTAULIAH! hik


haaa
maceh kpd yg sudi memberi~.. tuh yg liplap2 tuh la name empunyer 
yg sungguh baek ati tuh hehe

sufferedgezine
namenyer...haaa award dah ala2 lampu hari raye kat kg aku dah

hehehe nih je AWARD yg aku sempat kidnap.
award2 yg lain, akan ku hapdate later yek... but anyway, 
giler punyer terharu sebab korang ingat jugak kat aku~~~ waaaaa

hik3


haaaa..dalam2 xnkletak tuh, heee nih plak award dari 
budak sepet

hahahahahaha...yg bestnyerrr award nih siap mintak aku tarok skali 7 perkara
pasal diri aku plak tuh~~~ wah! xpernah aku crite ttg diri aku secara mndalam an??


haaa ok2...buat yg betoi3 nk tau je baca k.. yg xmau tuh,
sila2 laaaa tutup mata yek....hehehehe
cak! haaa 



7 perkara ttg aku! hee
  • pertama, rasenyer ramai yg dah tau.. aku nih AMATlah suke + minat + LOVE gilerr "84 CUBE" damn mush! work diorang leh wat aku cair seyh~ hee
  • kedua?, umo aku 24tahun~ harap maklum... tp still jd mangsa " cik, crite wyg nih 18tahun ke atas je cik..." tahniah kpd aku! 
  • ketiga, aku dh ader boyprenz bernombor surat beranak, WRA 265! berkulit merah, ansem dan alkompom la bergaya, muthu & keunggulan...hehe aku panggil die, "Kekasih Gelapku" @ name commercial nyer Nouvo!.. hik
  • keempat, aku ada bantal buchuk! berwarna biru hehe tnpanyer..hah! kompomla tidorku xlena..kikikiki
  • kelima, aku nih peminat citew "Cardcaptor Sakura"! jgn bg aku tengok brg2, poster or anything lah yg tersembul muke si Sakura or Carol tuh.. kompom dgn pantas aku REMBAT! kikikiki.. dr xder duit pon jadi ader duit...hee
  • keenam, AKU diantara ramai2 KIPAS SUSAH mati Faizal Tahir! hahahahaha why? ntah. aku pon xtau nape. mungkin sbb lagu + suara + personaliti die COOL dimata + telinga aku kot~ hik artis2 luar negara or dalam negara yg lain? hahahaha xder satu pon aku minat! sorry
  • dan yg terakhir iaitu ketujuh, hee Aku xpernah naek kapal terbang! harap maaf, kerana aku amat cuak sekali! dlm family aku, aku sorng je la yg KUNO.. yg lain sume dah kemaner2 ntah..hehehehe giler punyer CUAK~ hik3 
sooo rasenyer tuh je la utk hari nih...
lagih pon, aku xbape sihat laaaaaaaaaaa...
smlm br balik dr Cameron. 
t free2 aku upload gambo2 aku kat cameron yek~ hee



sblm bos aku bg keje lagih,
baek aku calooooo dulu~ 
bye!


applesakura

7 komen best!:

naz said...

saya juga peminat faizal tahir sampai ke akhir haha

kiwi said...

ahaks...fara=))kiwi pnye blog berbulan ta update..jgn kate labah2 n swktu dengannye..org zmn batu pon ade dlm blog kiwi=))

applesakura said...

hehe
naz huhuhuhu yeke?????wah! meyh2 jom joget wonderpet berdua~ hehehe

kiwi~~~~ yeke???mana2 org batu tuh?? nk autograph nih~ hik3

DiyanaDaniel said...

kekeke....datang jenguk kali ni,kena jadi cleaner plak eh....x pe..pas ni datang blog akak plak eh..lagi banyak benda nak buat...bukan je sesawang,lelabah,semut...rasanya ulo sawe pun ada....

applesakura said...

hehe
boleh2..t giliran fara lak jadi cleaner ular sawa kat blog akak yek~ hehehehe

Mr Rulez said...

len kli amek cleaner part tyme..dy dtg cuci..hehe

manyak award maa..cOngratz..hehe

applesakura said...

hehe
Mr Rulez...adeyh~ betoi gak tuh.. pastuh bayar pakai air liur jerla hehehehehhee

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!