Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

Lelaki + Chatting = MENYAMPAH!



aku nih bukan apa..
cukuplah menyampah klu bukak fb tuh..
ader plak ntah dr planet maner ntah makhluk2 nih dtg,
chatting kat fb... hah!

kalau yg bersopan dan bertatasusuilawati tuh
amatlah aku alu2 kan... 
nih x!
chatting dah mcm polis soal siasat pengsalah yg nk kene hukum gantong nun~
 adoiiiyaiiii....haish!

nih aku nk story skit~
 br 2 minit yg lepas ada sorang mamat nih..
adoiii die punneyrrr ayat aku AMATLAH xboleh blah!!!!!
rase cam nk menjerit 
TOLONGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!

Jidin : Hi
Aku   : Hoi
Jidin : Salam
Aku   : Salam 
Jidin : Katmane?
Aku   : Bangsar. Opis keje
Jidin : dh mkn?
Aku   : Dah
Jidin : Keje kat mana?
Aku   : Bangsarrrrrrrrr...adeyh (hah? blur jap aku...)
Jidin : Skunk kat opis la nih?

hah? soalan ke statement ke atau nk mintak penampo dr aku?

Aku   : ..... a'ah.. sayer berada di opis yg alamatnyer bertempat di Bangsar~
Jidin : Oh...sorry hi3. Keje company ape?
Aku   : Kedai dobi basuh2 baju (aku dah mule menyampaj la tuh..lalalala)
Jidin : Sebagai apa?
Aku   : Tukang basuh baju 
Jidin : Oh ok.

dan.. penCHATTINGan kami berakhir disitu
SEKIAN
muahahahhhha

ada 2 sebab yg berkemungkinan knp die dah xtanyer~

1.  Sebab mungkin die dah tau aku nih malas nk layan die...
ataupon
2. Die ingat aku keje bagus laaa...
sekali tukang basuh baju kat Dobi daaaaa

cis!
kalau no2 tuh la jawapannyaaa..hah!
tahniah3! anda lelaki yg kami cari!!!!
heh! MATERIALISTIK!

p/s: kpd para lelaki... silala tukar cara penyampaian korang
time berborak ngan awex... dari leh melekat terus CANCEL! adeyh~

applesakura

10 komen best!:

princeduyong said...

haha...tu dia nak wat kajiselidik pasal kaum wanita tu....

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

takde butang like ke kt dalam blog ni..?hehehe

ielamorry said...

Betui tu farah~ naik menyampah kn lyn laki2 yg dok nk try tu. Sbb tu jrg onkan chatbox fb tu. Kalau on kan, Iela siap asingkan, buat group mana yg kwn2 biasa chat tu skali, so that yg tu iela tak usik n yg mana bru2 kenal n add tu biar appear offline. Huh. Nk cntct pandai2 la through inbox ke, wall ke kan. Hoho.

Ries Lee said...

aku set offline jer chat box fb aku..tak rela dan rase rimas diganggu gadis2 tak dikenali..hahahaha..

applesakura said...

hik
princeduyong : wah2 itula pasainyerrr adohhh
RemajaKomputer : huhu meyh "like" hehehe nk cr la butang "like"..br bestkan~~ hehehee kot2 la ader~~~~~huhu
ielamorry: lalallalallalala meyampah gilerrr kan??? adeyh~~~~ mujur leh handle lagih......klu x......eeee hehe

applesakura said...

ries lee : itu la pasainyrrr...adeyh~~~ tuhla pas nih kene setting balik la nmpaknyerr adoiiiii

kiwi said...

tp ade lg yg ta reti2 kite mls nk layan wlupon kite da bls ngn ...... jek=))

Mr.Z said...

dah macam detektif lak nak soal2 ni..seus memang bosan chat camtu..haha

Aus MeLankoLik said...

hahahak , die ade buat thesis kajian wanita jawab chating , hahahak .

applesakura said...

adeyh itu la pasaiiinyerrr..tragissss tragisss hehe

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!