Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

entry yg dinamakan "dalam hati ada taman.."

org cakap, kengkadang..
sesebuah lagu tuh, simpan MEMORI2 kite..
betol ke??

biler kite dengar... 
ia leh wat kite teringat2 balik moment2 dlm idup kite..
xkesah la moment2 ape.. xspecially, lagu2 fav yg kite slalu dengar dolu2
dan
AKU SLALU RASE...

diantara lagu yg leh wat aku terdiam & terkenang 
moment2 indah dalam idop aku,
diantaranya :-

Kenangan Terindah - Samsons
Cinta Dalam Hati - Ungu
Demi Waktu - Ungu
Tanpa - 6ixth Sense
Terlanjur Cinta - Rossa & Pasha
Hanya Kau Yg Mampu - Aizat
I'm Not Okay - MCR
Nadiku (OST Tari Tirana) - Sabhi
Cinta Tak Bersyarat - Element
Separuh Jiwaku pergi - Anang

hah! jgn terkejut beb... aku sebenarnyerrr sememang 
"dalam ati ada taman.."
aku tau, setengah dr korang pon SAMA DENGAN je ngan aku... kan? kan??
eleh3
STANDARD la org bercinta~~~ kikikiki blush* blush*

mungkin ada org kate, aku nih KUNO..
sebab layan lagu leleh melayu..
yup!
aku sememangnyer seorang awex yg dilahirkan 
dgn jiwa yg tangkap leleh weiii.. kikiki (bangga lak rase..)

aku still jugak beb, layan lagu inggeris2 nih.
but itu hanya dikala aku perlu release tantion aje.
bagi aku, lagu omputeh xleh wat aku TOUCHING macam lagu
berbahasa melayu or indon nih...
aku pon xtau nape. 

mungkin 90%nyer sebab 
aku kene bukak kamus kot time dengar lagu omputeh~~~ 
hehehehe muahahhaha kikikikikikiki

okeyh...

Lagu bwh nih buat aku teringat time2 kenangan manis aku 2tahun lepas.
yup ofcouse la manis2 tuh means CINTA weii..hehe alahai~ =)
and this song sgt2 meaningful utk aku~ lirik TERBAEK!

--------------------------------------------------

Yang Terindah - OST i'm not single 
(and pemes skunk nih utk OST AdaMaya)

Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jikaku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah



klik dan leh la jadi jiwang cam aku~~ hehehe

applesakura

6 komen best!:

applesakura said...

tuh sebab aku suke dgr muzik kikikiki

princeduyong said...

dalam hati kita mmg penuh dgn taman....

zumiela7 said...

lagu nadiku mmg besh gile...

applesakura said...

hee
huhuhuhuhuhuhu
kan? kan?? bestkan?? hee

impish_yatie said...

oi!!!asl lgu2 tu mcm sme jek ngn aku???aisyeh..=P

applesakura said...

eleh...
ko memang dlm ati ada tamannnn muahahahha~~~
eleh3~~~~kikikikikiki malu3 palk nk ngaku~~ hee

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!