Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

GENG! sapew ckp Xbest??

seriusly!
tak rugi beb klu korang lepak tengok movie nih!..hehe..betoi..~
erm sebelum aku tengok GENG nih,ader la member aku yg dah bg opinion diorang, yg kate citew nih xbapew nak best!..berbeza sgt ngan yg kat tv tuh.
Erm tp biaserlakan,setiap org ader persepsi masing2.
Dan opinion aku, BEST BEB!
Klakarnyer yg slamber je lagih2 si upin &Ipin tuh hehehehe Xkering gusi la.
Tambah lagih,adegan2 yg diorang wat tuh, xubah macam sebigik timeaku kecik2 dulu, time dok kat kg.heee

Nak tau napew aku ckp camtuh?heeeee
Yela,macam biaserla, klu tido kat kg nih berbeza sgt ngan bandar.Klu terjaga tengah malam sakit perot, jenuh la nak kejut sepupu teman. Yela,manerxnyer jamban die kat luar umah.
Nak g sengsorang, eeee simpang malaikat44..heee~ aku sanggup simpan tahan tunggu sampai esok pagi je..hahahahhahaha Tula,bler tgok GENG nih, teringat plak kenangan2 aku time balik kg aku.


Sooooo, klu nk tau camner citew nih sebenarnyer, g la tengok wayang.

br cool! xkn la nk tgu kuar astro baru nak tengok kot kan?? hehehe
wokeyh~ cya~

--WhtEvaILike--

2 komen best!:

fezaL Mohd said...

besh ker tk tgk lagi lar.
cm tk layan jerk

appleCuBbyz said...

blum tengok belum tauuuu~..
otak leh relex tuuuu..serius
trylaaaa

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!