Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

News about my"kakak" muah!

biasalaaaaa...Aku tau,selain drp aku, ramai lagih yg minat "kakak" aku nih kan..hehehehhe die nih bukan sahaja seksi, bg aku die nih memang lengkap la package nyerrrr...waaaaa baru tadi aku baca kat yahoo news terbaru yg bersangkut paut ngan AJ nih, nak tau apa...?..haaaa Miley Cirus berkata time kat Oscar Award, yg die ckp die berharap sgt AJ meng "adopt" her. I don't knw why, but aku rase die pon salah sorang peminta AJ jugak lah! hehehehhe muah! Sooo kat bwh nih serba sikit la ttg Angelina Jolie.... =) sikit je..ttg latar belakang die. Khas buat yg xtau dan yg dah tau,juz nak bg tau lagih~ hee

NamaPenuh die : Angelina Jolie Voight
Dilahirkan time : 4 June 1975
tempat Lahir pulak: Los Angeles, California
Zodiak: Gemini
Ketinggian: 5'7
Warna rAmbut: Brown
Warna Mata: Blue
"Anak2"nyerrr: Maddox Chivan (adopt dari Cambodia, 2002), Zahara Marley (adopt dari Ethiopia, 2005) , Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (bapaknyer ofcouse la Brad Pitt), Pax Thien Jolie-Pitt (adopt dari Vietnam, 2007)
NamaAyah die: Jon Voight
NamaMaknyerr: Marcheline Bertrand
Bro die : James Haven Voight
Lelaki2 yg pernah singgah lam idup die: Jonny Lee Miller (1996-1999)
Billy Bob Thornton (2000-2003)
Brad Pitt (2005–skunk n masih lagih laaa hehe)


"LOVE AJ!"
--WhtEvaILike--


1 komen best!:

ielamorry said...

my birthday is on the same date with angelina jolie taw ;))

hiks. ;P

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!