Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

mengulorrr..mentang2la xder klas~



Arinih, aku ngan geng2 aku g lepak KARAOKE kat Quality Hotel Shah Alam..tgkt 24! heeee!!! best!!Mane xnyer, lamer giler dah aku xkaraoke siottttt! heeeee...kire lepas gian la nih heheLast time ppon time aku kat kuantan, time Diploma dulu ..ermmm tuh pon karaoke Jamban je hehehehehehehe... Aku g nih ngan Anding,Dilla,Ayu,Sharif n Baem (separuh jalan je pastuh die ada hal pulak.. xpe=) Satu kepala RM3 je. Kitorang apa lagih, lenjan bagai nak rak la apa lagih.... Sampai tekak pon ssakit laaaa..nasib la ader buah2an bersama air kat meja,klu tak mau terkeluar tekak menyanyi!


wah,aku ader la jgk berduet ngan Anding! giler gempaq! leh wat konserttttt dah la hehe sedap giler suara aku! eh silap, suara Anding~ (heheheheh) Ala2 hazami gituuuu... Apa lagih ding, masuk la AF8.. yek..AF7 dah tak sempat dah! heeee Kitorang balik kul4.45ptg. Sampai umah kul5 laaa..Kitorang melepak nih ppon sebab kelas Miss Fara tetibe cancel,tuh melenjan karaoke tuh heeee...Ari Ahad rituh dah la g Sg Congkak.. wah! heavennnnnn! sem6 tuh! kalah budak sem3 hehe Event seterusnyer, ingat nak g main ice skating plak kat sunway lepas nih! hahahahha =)


p/s: (atas nih) video karaoke aku dan anding hahahaa klakar jeeerrr wee


p/s: gambar nih time kat sg congkak! lepas tonyoh muke ngan batu..batu kecik leerrr.. jgn la pakai batu besau, kang nayaaaaa jerrrr erm tujuannyer,ilangkan sume white head black head berserta bekas jerawat kat muke aku nih heeeee...petua org2 tua, berguna gak kengkadang hhahaha..gambar2 lain di sg congkak akan diuploadkan nanti di myspace weeeee~

--WhtEvaILike--

4 komen best!:

[[sya]][[ec0t]] said...

eit2..
u g karaoke tuh bape jam??
memang satu kepale bayo rm3 je ke?
campo tax sume kene bayo bape sorang?
bley tau x?

appleCuBbyz said...

hahahhaha buah n keropok die bg gak.. rm5 die cas..air pulak klu nak secawan rm7. klu reramai baik amek jug je la rm20 je.. nak saving, bli 1 cawan je la..hahahahahha.. kitorang lepak 1jam je..coz member ader kelas lepas tuh~...
hahahaha soo kitew same la yek..haha

miSs.BoBo said...

hahahaha....
mmg mura..
sore ko mmg besh dow..
weeeeeeee....
nie la hobby br kiter kan?
menarek~
leh la testing nak msk AF...
lebiu kat ko la..

^0^

appleCuBbyz said...

hahahaha lebiu too la cyg ku are-u!
hehehehehhe sora ko pon apa kurangnyerrr waaaaa~
siap masuk jgn lupa lirik lagih! hehehe... =)

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!