Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

kurangAsamBoi!

Buat pengetahuan sume, aku nih dah kemarook kot
ngan satu permainan nih...yg dinamakan
Hahahahhahahaha!...buat peminat2 FaceBook, mesti korang dah familiarrrr ngn ini games..Biasela...permainan ini best...bler ader duit je, leh shooping bli barang.. bler shooping jerrr leh mencantik kan lagih umah!..kire berjuang dlm pertandingan yg sihat la dikalangan member2 kitew..kan?..kan? (buat yg xminat, dan xtau, muat2 je la minat dan tau.. sajej aku nk bgtau kot2 ader member2 korang yg main bendaAllah nih gak kan..)

Tapi,
yg aku bengang sgt nih bukan apew.. aku nih bukan la nk marah atau nk memaki hamun (hahahha sebenarnyer memang aku dah wat pon.. siap sume nama binatang aku dah tuttttt.. tuttt ..tuttt..*kene ben!* menggambarkan betapa bengangnyerrr akuuu) nak tau napew?.. meh cnih aku bgtau..

Sebabnyerrr,
ader setengah dr diorg nih main Pet Society nih dengan cara "Cheat"!.. (ader pakai 1 software yg dikhaskan utk mencilok@ menipu.. Nama software ini terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentu) dengan kata lain, bler gune software nih, diorg leh dapat duit sampai 1,000,000! waw!.. Tula dulu aku yg hingusan nih punyer lah dok pk, dan pk heran bebenor... "Camnelah bebudak nih leh ader katil yg mahal,peti ais sampai 3 (padahal satu rm1,200 tuhhhhh). main kat stadium 3 ari br leh bli camtuh.. ngan ader Music Box (rm5,000) ish ish..rupe2nyerrrrrrr~ terima kaseh..

pesanan khas utk si pengguna2 tuttttt nih : "weyh! klu setakat cheat bleh la.. cube korang main tanpa tuttt tengokkkk~...terkial2 xtau nk wat pe.. (muke insaf) apalah makna nyer main, sedangkan korang menipuuuuu~..(nk nmpak hebat kott...) tp, hebat ke???.. Aku pon ader pengetahuan ttg sume tuh, tp xfair lah...klu org2 mat saleh, suke ati diorang laaa..aku xkenai korang.. TAPI, pesanan ini khas ditujukan tuk member2 aku yg bergelar MELAYU!..klu berani, jgn main CHEAT! amacam? nak fight??! hahahhahahaha" hehe (dengan idung tinggi dan wajah bangga)

..cya!..


5 komen best!:

ielamorry said...

waa. besh ke game tu?

mcm nak try plak ;P

appleCuBbyz said...

best~..jom la join! hehehhe

♥reEn♥ said...

akak...!!
pe kene mengene ngan asam boi ni..??
ni yg kompius ni...
:S

appleCuBbyz said...

asam boi tuh patut dimakan dikala main pet nih la adek kuuuu~.. caya x?

miSs.BoBo said...

wooo..
syg aku pon giler ini game dow..
sgt2 giler..
saper yg jaat 2?
pnat aku kumpol duet beminggu2 mau bli sofa jerk dowank senang jerk dpt kan?
per name software 2?
hahahahahaha...

^0^

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!