Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

selebriti??

BEST ke JADI SELEBRITI nih????
percaya atau x, skunk nih aku tengok ramai giler yg nk jadi selebriti...tul x? adik aku yg kecik darjah3 tuh pon ngangguk kot...hehe (tanda setuju..hee)...bukan aper.. aku tetibe teringat pulak time kecik2..hehe aku rase sronok plak bler citew bab nih... sebab... dulu pon aku penah gak la berangan cita2 nk jd penyanyi..hahahahaa klakar kan? hakikat hakikat...(opssss tuh zaman darjah4 yek, ala bler cikgu bg kertas suh isi cita-cita kitew bler besau nanti....hahahaha..ingat x? xingat? ish, terjun lombong ajew laaaaaa hehe)

Diantara akunyer citew2 yg aku paling ingat skali, aku nk jd cikgu (sebab cikgu je de depan mata aku la kot ), nk jd penyanyi la, pramugari pon ader... Kawan2 aku pon xmau kalah gak.. citew2 diorang lagih power. Ader yg nk jd angkasawan, askar, jurutera... ader yg lebih canggih dan milenium, nk jd presiden lg youuuu..(presiden umah merah kot), ader nk jd tukang gunting ambut (oit! g la tolong aci kedai sebelah tuhjela..), ader tuh yg giler punyer minat nk jd siti nurhaliza... giler kot!.. mamat pulak tuh...astagrafilullah al azim~ ish ish..

Bagus sebenarnyer bermimpi untuk jadi yg terpopular nihh~... tapi tuh la.. effects die pulak camner yek??? xkesah la camner pon, yg penting aku tau, aku lebih bertuah dr siti nurhaliza ke, fasha ke, juliana banos ke (yg luar negara nyer artis aku takot nk mension name die, takot silap aje kene gelak pulak kang hehehehe).. nak tau napew aku kate aku lagih untung?heheheheh 10 benda aku suke klu jd natural~

1. Aku leh tengok wayang ngan selalu nyer, tanpa pakai cap lam wayang..

2. Nak kuar ngan sapew pon xder sapew nk jadi pah bedah tepi kain aku..

3. Muke aku ader jerawat pon, xder sapew nk kesah..hee (si gedik aku jelayg kesah)

4. Aku pakai skyline pon xder org nk cakap aku ader "bapak gule".

5, Klu aku jatuh tersepak katak pon, xder sapew yg prasaaaan pon..katak tuh je la yg prasan kot.
(untung kan?hee) tp klu jatuh dr tingkat 17 memang la sume org prasannnn..kuar sok kabaq kottttt..

6. klu aku pakai bj samer org sikit pon xheran.. tp jgn la pakai bj tuh 3hari berturut2..daki pon prasannnnn~

7. lagih pon, klu jd artis nih ssh..ader bf mesti ader yg berangan nk kebas..ish ish ish.. (xjd artis pon kene gak kotttt~ klu jd, lagih azab~)

8. Aku g sunway, sg congkak haaaaaaa xder la risau.. klu x, alamat masuk MANGGA laaaaa.. posing tepi sungai~

9. Aku leh g pasar pakai bj baby milo aku secara terbalik.. (xsengaja sebenarnyer hehe) sampai umah br prasan. haaaa uncle jual ikan pon xpasan tau...

10. yg terbaek, aku xpayah belatih lari pecut 100meter t
uk lari dr peminat... (klu mengengsot pon xder sapew pon nk terhegeh-hegeh nk kejar..sebab.... aku hanya org biaserrrrrrr bukan luar biaserrrr ponnn)

tu aku la...klu korang pulak, kenapa agaknyer sonok jd dr kamo yg skunk????hehe

ok..tuje wat mse skunk..
cya!



5 komen best!:

naz said...

tiada lansung kehidupan normal :)

ielamorry said...

hee.

kan?

tul2.

best lagi jadi org biasa.
buat apa pon, xsapa peduli. bhahaha.

bersyukur jadi iela, ielamorry.

ececeh. ;P

appleCuBbyz said...

ssabar yek naz: heheheh kamo dah cukup normal dah tuh hehehhe

duhai iela ku yg tersyg~ hehe nak jd iela!!!!!! nk jd iela jgkkkK~ hehe

miSs.BoBo said...

hahahahaha..
aku nak jd dokter dow..
now..
5+3 pon aku 5 kali kene pkir..
siap kire pkai hp..
hehe..
x nak dow bf aku kene rampas..

^0^

appleCuBbyz said...

hahahaha...tau xper...
aku nih lagih sengal, punyerla jenoh kire kat mcD arituh. Bape tax gav tuk mcD...padahal ader je tulis kat resit neyr tuh... aiyaaaaa... 0.30sen upenyer. jenoh la ku tolak - + hehe...cam ner nk jd cikgu nih? hee..

uik?jgn dor..bf itu pengarang jantung kamoooo hehe

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!