Video

terima kasih coz sudi jadi kwn sayerr..=)

kenapa yek, rambut PONTIANAK mestilah kene panjang?

uish
kite mulakan entry kite dgn bacaan Bismillah~
jgn lupe pandang kanan, kire, kanan balik..
klu boleh, atas bawah skali yek.. KESELAMATANNNNN~~~~hee

aku nk wat entry nih pon naek seram..
yela, gambo snap sendri xder... 
(xkanla aku nk snap gambo kak ponti semata2 post nih kan?? aiyaaaaaa)
apelagih, search google laaa..
aishhh...ngerilak aku nk tengok gambo2 terbang2 bj putih nih..
jadi aku kidnap gambo diatas tuh jela
utk model post aku kali nih hehehehe

tpkan..
tuhla.. persoalannyerr:-
"kenapa yek, rambot pontianak kene panjang???"

xder ke yg ala2 agnes monica ke..
highlight la skit.. colour kuning ke, pink ke purple ke kan...
baru la style!!!! hikhik (senget!)

lagih1:-
knp baju mustilah kene PUTIH???
pastuh ala2 baju kelawar mak aku pulakkk...
aishhhh xpaham2..
bg la potongan + nafas baru skit..
kecianlaaa kat diorang nih.. haish~~~

haaaaaa...
nih, aku derla terselak email aku..
mamat mane ntah bg.. terbahak aku ketawa..

tajuknye:
PERBUALAN MENTEMURAMAHKAN DIRI BERSAMA KAK PONTI
Haaaaa....mari kite ikuti perbualan mereka..

saya   : asalamualaikum hantu

hantu:bodo aku hantu la ..mana bleh jawab salam kang terbakar kang...

saya   : oo..sori2..... ni nak tanye ni, kenapa berambut panjang ni

hantu: terima kasih kerana ambil berat tentang saya...sebenarnye awak yang bertanye ni pun dah tak ada soalan lain ke nak tanye? aku kan speasis pontianak..pompuan memang la rambut panjang.lagi satu aku ni jenis keluar tengah malam ,mana ada kedai gunting bukak...kalau bukak pun mau pitam jugak tukang gunting tu kang...nak suruh hantu lain ,haiyaaa name pon antu.. semuanyerrr sama bongap...yelah, kalu boleh, nk gak rambot cam Raihana ke, Agnesmonica ke.. kan ke cun skit tuh~~~ nih...adoiii.. aku pon seram tengok muke sendri kat cermin~~~ tolong lah tangani masalah aku nih...aku pon gak bergaya~ waaaa


sabo2 jela kak ponti... t aderla tuh team "TANGKAP MUAT "
makeover kamooo yek hikhik

aku kongsi ngan korang cerita nih..
bagi kite samer2 awek mude!!! hikhik

applesakura

5 komen best!:

Omar said...

kang dia kuar siang-siang kang, orang tak takut pulak..jadi dia merayau malam jer la..

walaupun panjang, tapi tetap takde kelemumur..muahhaa

applesakura said...

omar omar~~~ wahai omar.. pandai kamo wat lawak.. tergelak sudah~~~ hehehehehhehehehehehe... tuh la.. xper2 t apple tnyer rahsia kak ponti jaga ambut dr kelemumur pulak yek~ hehehehe

impish_yatie said...

ahaha...sengal ar ko ni... chop2 kalo btol2 la kn, berani ke tanye cm tu???

Mr.Z said...

meremang bulu roma gak nak baca entri ni mula2..haha

applesakura said...

eh2 kamo nih impish_yatie..(sshnyer la nk sebut name ko nih hehehe) mmg la aku ader cita2 nk menemuramah kak ponti, tp apa kan daya, hanya angan2 semata~ hee

mrZ! hehee itulah tuh, apple nk tulis pon kecuakan jgk~ hik

Post a Comment

wah~ nk komen ker nih???hehehe sila2... xkena bayar pon heeeee

Related Posts with Thumbnails

post aku paling PEMES!